keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Viimeisiä viedään


Herpes senkus isonee mutta saatiinpahan maalattua yksi hieno seinä. Ainakin ilman valoja se näytti hienolta. Toivotaan että näyttää vielä huomennakin, kun päästään muuttamaan :) Maalausurakka sujui hienosti, ainoa mikä haittasi maalausta oli aurinko joka koitti kovasti laskea ennen kun oltiin valtiita.

Tavarat alkaa olla aika hyvin pakattu. Tietenkin joka puolella on vielä vähän sitä sun tätä, mutta enimmät on  jo laatikoissa, mikä on sinäänsä  hyvä koska laatikoita on enää kolme jäljellä ja ne säästin kiltisti elektroniikalle. Onneksi on vielä nyssäköitä ja pussukoita, minne voi iskeä tavaraa. Kyllä muuttomiehet ilahtuu :)

Vielä kun pääsisin suihkuun ja syömään niin olisin aika happy :) Onnistuin pakkaamaan kaikki astiat, paitsi likaiset koska ajattelin että minähän tiskaan ne ja sitten syön. Mutta eipä se olekaan niin helppoa kun ei tule vettä! Vesikatkon piti loppua yhdeltä ja on kohta jo neljä eikä tule pisaraakaan. Alkaa hermot mennä. MUR


Vanha sininen makuuhuoneen seinä

Hetken päästä oli muuttunut ihanakisi maitohahvinväriseksi :) Ensimmäisessä kuvassa on vasta yksi kerros väriä, jälkimmäisessä kuvassa toinen kerros on kuivumassa.






Kissat osaavat ottaa onneksi rennosti muuton keskellä eivätkä turhia stressaa. Ainoa ongelma niissä on, että kun yhtä kohtaa pakkaa ne ilmestyy jotenkin kummasti aina sinne, esim. kaappiin :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti