perjantai 15. maaliskuuta 2013

Pumpulipäiviä

Lunta vaan tupruttaa taivaalta. On tullut jo useamman päivän. Olin jo ihan kevättunnelmissa, mutta taas se takatalvi sieltä tuli. Alkaakohan ikinä työtkään kun aina vaan tulee lunta. 
Olen varmaan sata kertaa kuvannut samoja maisemia lenkillä, mutta kun ne on niin kauniita. Ja koska viimeistä kuukautta täällä asutaan, niin haluan ikuistaa maisemat muuallekin kuin omaan päähäni. Ja eri vuodenaikoina siellä on tietenkin eri näköistä :)  Vaikka kuvissa ei näy aurinkoa eikä sinistä taivasta, on maisema minusta ihanan rauhallinen ja tyyni. Se tekee olostakin rauhallisen, ei ole huolen häivääkään. 






Ostarilla huomasin ilmoituksen ruokapiiriin liittymisestä. Harmi vaan, että ollaan juuri täältä muuttamassa pois. Laajasalon ruokapiiriin kun saa liittyä laajasalolaiset sekä lähialueen asukkaat. Ruokapiiri on kyllä loistava idea ja toivoisin, että lisää tälläisia ja vastaavia syntyisi tulevaisuudessa enemmänkin. Samanlaisia fiksuja ideoita on mm. kaupunkiviljely.
Meidän laajasalon ruokapiiriin voi tutustua täältä. Ruokapiirin sivuja lueskellessa huomasin, että ruokapiiri oli mukana myös ravintolapäivässä. Itse en ole vielä kertaakaan osallistunut ravintolapävään, sillä se on aina jotenkin salamyhkäisesti hiipinyt hiljaa ohi ja nyt viimeksi kun se järjestettiin olin merkannut sen oikein kalenteriin ylös, jotta osaan olla liikenteessä silloin. Mutta olinkin Kuopiossa juuri kyseisenä päivänä, joten paremmalla onnella ensi kerralla sitten :)  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti