torstai 21. maaliskuuta 2013

Päätöntä menoa



Tasan viikko enää muuttoon! Apuva, tuntuu ihan hurjalta. Eilen vihdoin nykyisen asunnon vuokraisäntä pääsi meille tekemään tarkistuskierroksen. Tiskasin ja imuroin, aijemmin olin korjaillut seiniä. Ja mitä vielä, eihän se edes mitään katsonut! Kovasti vaan kiitteli, kun ollaan pidetty niin hyvää huolta asunnosta ja minä olin ihan hullun huolissani. No, parempi näin. Saatiin vakuustili nyt itsellemme ja voidaan viedä se uudelle vuokraisännälle :) Tänään mennään ostamaan maalia, jos päästäisiin pian maalaushommiin uudelle kodille.

 

Kirpparille raahasin kasan kirjoja. Samalla päätin tehdä nopean katsastuksen tarjontaan ja mukaan lähti muutama kiva juttu :) Hennesin ihana kirjekuorilaukku maksoi vain 3€ ja näyttää täysin koskemattomalta. Laukkuja toki on kotona jo ennestään paljon, mutta tämä on niin hyvän kokoinen ja vielä eläinkuosia. Pieniä kirjekuorilaukkuja löytyy, mutta tähän uuteen mahtuu super hyvin tavaraa ja pitkä hihna on iso plussa, ei tarvitse mukana kanniskella kun pysyy itsestään matkassa :) Lauantaina on tarkoistus lähteä tyttöjen kanssa ulos, joten uusi laukku pääsee heti käyttöön. Lisäksi ostin kissoille pienen Nemo-kalan 0,20€. Ensin ajattelin, etten viitsi niille lisää leluja kantaa, mutta tuo nyt ei budjettia kaada millään joten päästin kuitenkin ostaa. Olen huomannut, että elukoille on ihan turha ostaa eläinkaupoista kalliita leluja. Ensinnäkin Onni ei leluista välitä yhtään, sen lelut ollaan viety lähes kaikki löytökoirille sekä Freijalle. Kissat puolestaan rakastaa kaikista eniten roskia ja muita härpäkkeitä enemmän kuin mitään kaupan leluja. Pillit, vanupuikot, narut, lehdet ja pahvilaatikot ovat kaikista parhaita. Aluksi ehdittiin ostaa kissoille kasa leluja eläinkaupoista, mutta nykyään sen on huomannut olevan aivan turhaa. Ja jos leluja haluaa kuitenkin ostaa, niin kirpparit ovat siihen loistovaihtoehto. Kerran ostettiin kirpparilta mobile, mistä leikattiin monta pientä pehmolelua kissoille :)
Kuva täältä

Eilen koitin muistella mikä kumma Oz- leffa oli missä oli irtopäitä. Kun tarpeeksi sitä omassa päässäni pyörittelin niin keksinhän minä sen vihdoin! Kyseessä oli siis Paluu Ihmemaa Oziin (Retur to Oz). Pitää koittaa jostain hommata kyseinen leffa, ei ole tullut moneen vuoteen sitä katsottua. Saa nähdä pelottaako vielä yhtä paljon.  
kuva täältä

1 kommentti:

  1. Et näköjään lukenut eilistä kommenttiani - vinkkasin sen Return to Oz*n sulle eilen ;)

    VastaaPoista