torstai 7. maaliskuuta 2013

The Happy weekend

Ennen kuin uusi viikonloppu koittaa niin voisi sitä kertoa, että edellinenkin oli oikein mukava :) Janin sisko ei sitten päässytkään meille kyläilemään, mutta Juha tuli lauantaina ja emo oli Helsingissä sunnuntaista lähtien, joten olihan sitä härpäkkää. Siksi tämäkin on nyt jäänyt vähän päivittämättä ja menty vanhoilla kuvilla. Mutta jospa taas saataisiin jutut päivitettyä ajoissa :) 





Viikonloppuna oli ihanat kelit täällä. Aurinko paistoi eikä ollut yhtään kylmä.Pojat kävivät lauantaina laskettelemassa ja me tyydyttiin Onnin kanssa vaan jäällä tassuttelemaan. Nautittiin kyllä kovasti hyvästä säästä. Illalla kävin ostamassa siiderii, ja aurinko oli sulattanut tiet ensin vedeksi ja illalla pakasti, joten oli huurjan liukasta, niin onnistuinpa sitten kaatumaan silleen että satutin jalan verille ja lemppari housut meni rikki. Onneksi olin jo melkeen kotiovella eikä siideripullotkaan hajonnut, joten mitäs pienistä. Justiin olin kyllä saanut toisen jalan kuntoon, niin nyt sitten koskee toiseen. Onpa mukavaa, mutta ei anneta häiritä menoa. Maistelin kotona Happy Joe-siideriä niin johan tuli happy-olo itsellekin :) 




Meillä järjestettiin Laajasalon kevätpäivät sunnuntaina uimarannalla ja siellä oli kaikenlaista tempausta. Hevosajelue, makkaranpaistoa, lettuja ja hernekeittoa, palomiehiä sekä paloautoja. Lapsille oli  hiihtokilpailua. Uuteen paikkaan muuttaminen on toki aina kivaa, mutta laajasalosta tulen kyllä kaipaamaan tätä kylämaista tunnelmaa. Hirveästi oman kylän tapahtumia. Jopa meidän talossa tapahtuu vähän väliä kaikkea. On vaikka mitä torstain pullakahveja, laskiaspulla tarjoilua ja hernekeittoa, jouluaskartelupäiviä, pikkujouluja ja kirpputoreja. Kun on mukavat naapurit ja hyvä naapurisopu ei mikään ihme, että täällä saadaan paljon tällaista aikaa. Ihmiset haluavat selvästi viettää aikaa naapurien kanssa.

1 kommentti: