sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Pandan poluilla



WWF:n kuukausilahjoittajana postiluukusta kolahti minulle Pandan polku- lehti. Paljon mielenkiintoista lukemista ja nopesti yhdessä illassa tuli lehti lukaistua. Täytyy sanoa ettei ihan parasta iltalukemista ollut, sillä tuli vaan huono mieli kun maailma on niin pyllyllään. Lehdessä oli ilmoitus alkavasta öljyntorjuntajoukkokoulutuksesta. Ajattelin, että sinne täytyy päästä, se on sitä mitä haluan tehdä! Lehti kolahti meille 07.03 ja samana päivänä oli alkanut myös öljyntorjuntajoukkojen ilmoittautuminen kello yhdeksältä. Minä siis luin lehden illalla ja ajattelin heti aamulla hyökätä koneelle ilmoittautumaan niin mitä vielä. Koko homma oli jo täynnä. Voi mur. Ensikerralla pitää selvästi olla nopeampi ja lukea lehti heti ilmestyttyään siltä varalta että siellä on jotain vastaavaa mielenkiintoista touhua. Pitää toivoa, että ensi vuonna alkaisi taas uusien öljyntorjuntajoukkojen koulutus. Tuskinpa niitä voi liikaa koskaan olla kun kyse on vapaaehtoistoiminnasta. Minua ainakin hurjasti kiinnostaisi tuommonen toiminta. Se olisi sellaista mitä haluaisi tehdä. Tulisi olo että olisi hyödyksi, saisi jotain kongreettista hyvää aikaan. 

Ylläolevasta kuvasta voi päätellä, että kissat ovat toosi kummallisia. Ne jotenkin kuvittelevat, että lehdet ovat jonkinlaisia pefflettejä. Iskin lehden sohvalle, jotta saisin siitä otettua kuvan niin heti piti Jazzin pieni pylly siihen asettaa. 
 


Jottei menisi turha vakavaksi niin ostinpa kaupasta myös uuden lehden; Koristeelliset kakut. Lehden oikea hinta on vajaat kuusi euroa, mutta ensimmäinen numero oli puoleen hintaan niin ajattelin ostaa lähinnä nuiden perhosmuottejen ja vaaleanpunaisen kimalteen takia :) Lehti tuli vähän niikuin kaupanpäälle. En niin kamalasti tarvitse enää mitään pursotusohjeita, mutta mukavahan viikonloppuna tuommoista on lueskella. Ihana hömppälehti ja ihanat pastellivärit<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti