maanantai 25. maaliskuuta 2013

Gurkha

Vihdoin on muuttoviikko koittanut! Hirveästi vielä tekemistä. Nyt odotellaan muuttolaatikoita saapuvaksi, jotta pääsisi alottamaan kunnolla pakkaamisen. Jätessäkkejä on kertynyt jo aika vuori ja tänään kävin taas viemässä Pelastusarmeijalle tavaraa. Alan olla jo aika super vakkari. Kiirettä siis piisaa. Tänään saadaan vihdoin avaimet asunnolle ja huomenna on tarkotus mennä maalaamaan. Toivottavasti kaikki menee hyvin ja nopeasti ilman kommelluksia :) 

Kotona on kaikki aika hyrskyn myrskyn. Uusia kuvia ei ole tullut paljon otettua, joten ajattelin kertoa, missä viimeksi ollaan käyty herkuttelemassa, nimittäin Gurhkassa. Se on vasta tässä kuussa avattu herttoniemeen, joten pitihän meidän ehtiä käydä testaamassa se ennen kun muutetaan poijes. Super hyvää nepalilaista ruokaa ja meidän tuurilla se avattiin justiin kun ollaan pois muuttamassa. Nepalilainen/intialainen on yksi ehdoton oma suosikki, joten semmosta ollaan pitkään toivottu tänne kaikkien pitseerioiden joukkoon. Ja tietenkin sen piti aueta nyt kun lähdetään :( Toivottavasti saisivat sinne oulunkyläänkin rakennettua vastaavan!

Pääsiäisen kunniaksi syötiin lammascurryä molemmat ja ruuat maksoi yhteensä vaan 25€. Naania oli niin paljon, ettei jaksettua edes syödä kaikkea. Tosi siisti ja avara paikka, muutenkin hyvä hinta/laatu- suhde. Minä tykkään :)) 
 
























Nyt taas pakkaamaan ->

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti