maanantai 18. maaliskuuta 2013

Kirput

Hirveesti on  tavaraa kannetta kirpparille, mutta on sieltä joskus jotain matkaan lähtenykin. Aina en vaan muista sitää raportoida. Rippilahjarahoilla ostin vuonna nakki itselleni Pentikin lampunjalan, mikä on siis siitä lähtien ollut käytössä joka päivä eli hyvin hoitanut hommansa. I like it. Nyt kuitenkin taitaa olla lamppurakkaan aika siirtyä eläkkeelle, sillä kissat on pari kertaa vahingossa tiputtaneet lampun lattialle sillä seurauksella, että lamppu on aika monena palasena. Ensimmäisen hajoamiskerran jälkeen kuumaliimasin sen kasaan, mutta nyt toisen kerran jälkeen lamppu ei tahdo pysyä suorassa, taitaa olla jo liian monessa osassa :( Eikä kyllä taida olla kovin turvallista tuo lampun kasaan kuumaliimaaminen. Hups.

Koska Pentikin lamppu, joutuu muuton myötä paremmille laitumille saa sen paikan ottaa uusi lamppu. Tämä uusi lamppu löytyi kirpparilta neljällä eurolla! Tai eihän tässä ole kun pullo, jossa on lampun valmiudet. En tiennyt yhtään toimiiko lamppu, niin vanhalta se näytti, mutta tuohon hintaan päätin ottaa riskin. Neljä euron menetys ei haittaisi, jos lamppu pitäisi kiikuttaa roskikseen. Mahdollisuus oli siis, että tein super löydön tai halvan flopin. Ja mikä parasta; se toimii! Onhan se täysin erillainen kuin aikaisempi Pentikin lamppu, mutta jokin sisäinen hippi minusta ihastui siihen ikihyviksi :) Se on jotenkin erilainen ja persoonallinen. En tiedä vielä jääkö tuo varjo tuohon vai keksinkö siihen jonkin vielä kivemman. 


Tässä on vielä koko tämän hetkinen kokoelmani vanhoja Arabian kupposia <3 Kaikki ovat olleen 5€/ kpl.



2 kommenttia:

  1. Jos kissoilla on taipumus lamppuja pudotella, voi tuosta tulla aikamoista sotkua ja sirpaleita! Täytä lampun jalkaosa esim. kivillä tai hiekalla, niin pysyy paremmin pystyssä eikä putoa helposti.

    VastaaPoista
  2. en meinannutkaan sitä samaan paikkaan laittaa enää :D ja toinen lamppu meillä on ollutkin nalletarralla pöydässä kiinni x)

    VastaaPoista