lauantai 23. maaliskuuta 2013

Eläimellistä menoa


Olen himohamsteri sekä vilukissa. Tästä syystä johtuu, että minulle on kasaantunut paaljon vilttejä. Kuvittelen aina tarvitsevani niitä kaikkia, mutta nyt päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja karsia tosissaan ylimääräiset  viltit pois. En kuitenkaan voi käyttää kaikkia samaan aikaan ja tilaa on rajallisesti, joten päätin että jos niistä ihanuuksista luovun niin niiden pitäisi mennä ainakin hyvään tarkoitukseen! Sainkin kerättyä aika mahtavan kasan vilttejä. Lisäksi kaapeista löytyi paljon käyttämättömiä ruokakuppeja, kaulapantoja, Onnille pieneksi käyneitä vaatteita, leluja sekä harjoja. Yhteensä kaksi Ikean säkillistä sekä muovikassillinen. Eilen kävi Rekku Rescuesta mukava nainen hakemassa lahjoituksen. Itselle tuli hyvä mieli, kun kuulin että ehtisivät vielä pääsiäiseksi Viroon apuatarvitseville elukoille. Yhtään en kaipaa mitään pois annettua, sillä tiedän, että ne menivät niitä oikeasti tarvitseville. 

Tätä kassillista en anna koskaan pois<3


Onni sai pitkästä kunnon shampoopesun. Karvaa on lähtenyt kuukauden aikana niin hulluna, että pesun jälkeen kuoriutui siitä ihan pienen pieni koiruli <3 Kissapojat olivat kokoajan mukana tarkkaavaisena seuraamassa operaatiota :)  



Illalla vielä tyttöjen kanssa iltaa istumaan :) Pitkä aika taas vierähtänyt siitä kun ollaan viimeksi nähty. Toivottavasti tulee kiva ilta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti