keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Varaslähtö

Eilen otettiin varaslähtö ystävänpäivään ja käytiin syömässä sekä leffassa. Ruokaa käytiin mutustamassa Happinessin thaibuffetissa, joka on ihan leffateatterin vieressä. Kerrankin oli suht rauhallista ja vähän porukkaa. 

Tiistaisin pääsee Veikkaus-kortilla kaksi yhden hinnalla, joten päätettiin valita kotimaista. 21 tapaa pilata avioliitto- leffa oli loistava. Kerrankin kotimainen elokuva, joka ei ole melankolinen ja masentava, niitä on jo ihan tarpeeksi. Leffa on mukavan kepeä eikä kelloa tule vilkuiltua kertaakaan. Elokuvan päähenkilö Sanna Manner tutkii väitöskirjaansa varten tapoja, joilla pilata avioliitto ja tätä varten kuvaa tuoreita hääpareja. Hääparien videot ovatkin mahtavaa katsottavaa. Meillä ainakin molemmat piti tästä kovasti ja läpät lentävät varmasti vielä pitkään, sen verran hauskoja ne oli :) Pusspusspuss. Elokuvassahan on jopa kolme Putoksen näyttelijää, mutta tulipa huomattua, että tässä perheessä sitä ei ole katsottu. Mieheke kummasteli elokuvan jälkeen, että kuka kumma se päähenkilö oli, kun missään ole aikaisemmin näkynyt :D


Aasista aasin häntään, Putous ei tosiaan uppoa tähän talouteen. En vaan käsitä sitä huumoria, mutta ei ole kyllä ensimmäinen kerta. Uunoturhapurot, Kummelit, Pulttiboissit, Team Ahma ei vaan uppoa. En vissiin ole tarpeeksi suomalainen, mutta kotimainen huumoria en vaan voi käsittää. Tosin onneksi on niitä poikkeuksiakin; Kumman kaa, Isänmaan toivot ja äskettäin pyörinyt Kimmo ovat ihan huippuja kaikki.


 













Muutkin olivat ottaneet ystävänpäivän varaslähdön ja kolme ihanaa ystiskorttia tipahti postiluukusta samoin emon lähettämä ihana ystävänpäivälahja. Siis voiko vaan olla mitään ihampaa huivia? Pitäähän jokaisella kettutytöllä oma kettu olla. Minun kettuni nimi on Repa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti