sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Se on laskiainen!


Viikonloppu on mennyt oikein leppoisissa merkeissä. Perjantaina kävin pari tuntia pyörimässä Ikeassa. Siitä pitää kirjoittaa ihan erikseen jokin päivä. Mukaan ei tosin lähtenyt kun laastaria, meikkipussi ja helmililja helpottamaan kevään odotusta. 

Eilen päätettiin piipahtaa Designmuseossa, vaikka Helsingin virallinen vuosi world desing pääkaupunkina olikin jo päättynyt. Minua kiinnosti lähinnä museo Ivana Helsinki- näyttelyn vuoksi, joka oli avattu vasta helmikuun alussa. Perusnäyttely Suomalainen muoto, joka kertoi suomalaisesta muotoilusta aina 1800-luvulta tähän päivään oli myös todella mielenkiintoinen. Oli hauska bongata erilaisia esineitä, joita itse omistaa tai mitä kotona on joskus pienenä ollut. Valitettavasti täällä museossa ei saanut ottaa kuvia, mutta jos tekemisen puute iskee niin kannattaa pulittaa 10€ ja käydä katsastamassa designia. Museolta löytyi myös ihana museoshop missä oli kaikkia ihanuuksia myynnissä. Tällä kertaa ei lähtenyt mitään tosin matkaan. Museolta päädyttiin vielä pitsoille. Olipas herkkua. Vielä on jääkaapissa pala :P 

Illalla kotona katsoin telkkarista Uuden musiikin kilpailun finaalin. Täytyy sanoa, että aikamoista shaibaa oli kaikki ehdokkaat, mutta kovasti onnea Krista Siegfridsille voitosta! ( Kamala kun on vaikea nimi!) Tallennuksesta katsoin vielä päivällä tulleen Tiikeriveljekset-elokuvan. Elokuvan piti olla "lämminhenkinen tarina ystävyydestä", mutta kattia kanssa. Viimeiset viisi minuuttia leffasta oli onnellista, mutta muuten pari tuntia oli vaan hirveän pahamieli tuota katsoessa. Tiikereitä ammuttiin, jahdattiin, vietiin sirkukseen, hakattiin... En vaan voi käsittää kenen mielestä se oli lämminhenkinen kokoperheen lauantai-illan elokuva. Elokuva sijoittui Kambodzaan ja maisemat siellä olivat aivan ihanat. Ainoa asia mikä jäi mieleen oli että olen onnellinen siitä, että joka kuukausi minun tililtäni lähtee rahaa tuollaisen salametsästyksen estämiseksi, jotta ihanat tiikerit säästyisivät.



Nyt jo laskiaissunnuntain heitti! Meillä ei ole edes pullia, saati hernekeittoa. Tiistaina pitää ehkä ryhdistäytyä ja leipoa/ ostaa pullat :) Lunta on tullut jatkuvalla syötöllä. Mielellään saisi jo loppua ennen kuin kokonaan siihen hukutaan. Onni on kyllä aina yhtä innoissaan ulospääsystä, tuli sitten lunta tai ei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti