keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Home Sweet Home

Voihan nakki! Me saatiin se! Uusi koti. Eilen illalla käytiin katsomassa asuntoehdokasta numero 2. Asunto vaikutti ihanalta, paljon paljon paremmalta kuin nykyinen. Tilaa kymmenen neliötä enemmän ja tiskikone! Puhumattakaan siitä, että nykyinen pesä on alkuperäisessä 70-luvun kunnossa ja uusi koti on niin siisti lattiasta kattoon. Rakastuin<3 Uusi koti on jo neljäs oma kotini ja vasta ensimmäinen koti, missä ei ole ammetta. Aika luksusta :) Tässä kodissa meillä on amme ja kaksi kissaa. Kissat ovat tietenkin niin notkeita, että haluavat vääntäytyä ammeen allee ja viime vaahtokylvyn jälkeen ammeen alta ajelehti jonkun jalka? Siis luuta, vaikutti kanankoivelta tai vastaavalta. Mutta pistää miettimään mitä inhotuksia siellä ammeen alla on, kun kissatkin sinne niin kovasti haluavat. Pitäisi varmaan madottaa ne, tiedä mitä raatoja siellä alhaalla asuu. Jo senkin takia kaipaan hieman hygieenisempään kotiin.

Uusi ihana kotipesä sijaitsee Oulunkylässä, eli meistä tulee ogelilaisia! Pitää taas etsiä uusi lähikauppa, apteekki, eläinlääkäri, kirjasto yms. Paljon uusia kuvioita. Kaiken lisäksi aloitan samaan aikaan uudessa työpaikassa Plantagenilla. Hurjasti kaikkea uutta. Onneksi tässä on ehditty vetää henkeä ja rauhoittua jonkin aikaa. Vielä kun lisätään opiskelupaikan haku samaan syssyyn niin hyvä soppa syntyy! Mutta paljon uutta on tulossa tänä keväänä, täysin uusi elämä. Odotan kyllä innolla. Itse fyysistä muuttoa tosin en. Viime yönä en saanut nukuttua, kun mietin vaan maalin sävyjä ja mitä jos menetämmekin ihanan kodin ja joku toinen saa sen. Onneksi ei saanut! Me saatiin, mutta heräsin jo viideltä ihmettelemään. Paljon on päässä suunnitelmia ja haaveita uuden kodin suhteen. Makuuhuoneen päätyseinä saa ainakin uuden värin, luultavasti myös eteisen seinä. Mietintämyssyssä on josko olohuonekin saisi väriä. Ostoslistalla uuteen kotiin on ainakin jalallinen naulakko ja kenties iso lipasto, sillä eteinen on ISO ja meidän vanhat kalusteet näyttää siellä varmasti ihan järkyttävän pieniltä. Too small. 
HEMNES Lipasto, 8 laatikkoa IKEA Erikoistilavissa laatikoissa on runsaasti säilytystilaa. 
Tämä Ikean lipasto voisi olla aika passeli eteiseen säilömään hatut ja hanskat.

Nyt pitää alkaa tutkimaan muuttajan muistilistaa ja hoitamaan hommia, joita on paljon! Onneksi ostin eilen pari nippua kauniin värisiä tulppaaneita, jotka saavat nyt juhlistaa uutta kotia :) (selvästi sisäisesti tiesin, että tulee jotain juhlimisen aihetta kun ostin kukkiakin) Onnin kanssa lenkillä matkaan lähti pari koivun oksaa tuomaan kevään tuntua.

1 kommentti: