perjantai 22. helmikuuta 2013

Ikea unelmia

Ok, Ikeahan ei ole ihan kaikkien suosiossa, mutta on siellä tosi paljon kaikkea kivaa. Varsinkin kun koko kotia ei tarvitse sisustaa lattiasta kattoon pelkällä Ikealla. En pidä mistään tietystä sisustustyylistä, enemmänkin uuden ja vanhan sekoituksesta. Meillä on kotona paljon antiikkia, perittyä ja omia löytöjä, jotta kokonaisuus ei näyttäisi museolta on siihen hyvä lisätä myös tätä päivää. Ja koska en ole mikään kroisos, ei ole myöskään aina varaa shoppailla Askoissa ja Iskuissa, saati jossain pienissä kivijalkaputiikeissa. Ikean hinnat ovat vähintään puolet noista hinnoista. Toki siihen useasti saa kaupanpäälle pientä askartelua :) Hetken mietittyäni huomasin, ettei meidän kodissa ole kovin paljoa Ikeasta. Olohuoneen rahi on suurin ostoksemme sieltä, muut ovat lähinnä pientä sälää. On ruukkuja, kynttilöitä ja keittiöhärpäkettä sekä kasveja, mutta siihen se jääkin. Viime Ikean reissulla otin kuvia kännykällä, mutta jostain syystä ne kuvat eivät sitten halua näkyä, joten kaikki tämän jutun kuvat ovat Ikean omilta sivuilta täältä.
SVELVIK Sängynrunko IKEA

Ihan ensimmäiseksi haaveilen tästä, olen jo pitkään himoinnut sitä ja välillä ehdin jo surrakin kun se otettiin pois myynnistä. Nyt sitä onneksi taas saa ja toivottavasti piakkoin me käydään sellainen ihanuus kotiin hakemassa :)
EKTORP 3:n istuttava sohva IKEA Helppo pitää puhtaana kemiallisesti pestävän irtopäällisen ansiosta. 




IKEA PS 2012 Ruokapöytä, jatkettava IKEA Pöytälevy on bambua, joka on erittäin vahva ja monikäyttöinen materiaali.Tämä marjapuuronvärinen sohva iski heti silmääni kun saavuin Ikeaan. Niin herkku! En kyllä usko, että saisin koskaan puhuttua sitä meille asumaan. 

INGATORP Klaffipöytä IKEA Klaffillisessa pöydässä on 2–4 istumapaikkaa; klaffien ansiosta pöydän kokoa on helppo muuttaa. 


Pari ihanaa klaffipöytää löysin myös, onneksi ei tarvitse valita kummanko näistä veisin kotiin. Molemmat ovat ihan liian pieniä, sillä tarkoitettua parille hengelle ja vaikka meitä yleensä se pari henkeä pöydässä on, pitää tilaa olla myös kissapojille ja muille härpäkkeille :)

IKEA STOCKHOLM RAND Matto, kudottu IKEA Taitavan käsityöläisen käsin kutoma matto tekee sisustuksesta persoonallisen. 

Tätä mattoa näkyy nykyään tosi usein sisustusblogeissa sekä lehtien sivuilla. Nykyään se näyttää tosi kauniilta myös omaan silmään. 

BYHOLMA/MARIEBERG Lepotuoli IKEA Käsin tehty. Pehmeät, pyöreät muodot ja kauniit yksityiskohdat. Jokainen kappale on erilainen.Pari tällaista tuolia haluaisin parvekkeelle. Laittaisin niihin lampaantaljat niin kylläpä olisi mukava istuskella ja katsella ulos.
HYLLIS Hylly IKEA Sekä sisä- että ulkokäyttöön. Jaloissa lattiaa suojaavat muovisuojukset. Sinkitys suojaa terästä ruostumiselta.
 




Tätä hyllyä voisin pitää missä vain; keittiössä kuivatavaroille, parvekkeella kasveille ja olohuoneessa kirjoille ja muille rojuille. 

BILD Kuva IKEA Kuva: Maria Mendez.Haluaisin kovasti oikean vanhan koulutaulun, mutta hinnat ovat ihan riistohintoja tällä hetkellä. Taidan tyytyä odottelemaan hintojen laskua ellei jokin täysi helmi tule vastaan, jota en voi vastustaa :)Ikean niittyperhoset- taulu voisi auttaa tähän hätään.
KARLSTAD 2:n istuttava divaanisohva IKEA Laaja valikoima yhteensopivia päällisiä helpottaa huonekalujen ilmeen uudistamista.




Tämä sohva on myös pelottavaa kyllä myös minun makuuni vaikka onkin näin suoraviivainen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti