maanantai 18. helmikuuta 2013

Mummolassa

Nyt ollaan Onnin mummolassa. Juna oli aikataulussa eikä tarvinnut odotella ollenkaan, hyvä VR! Matka sujui ihan rattoisasti, lähdettiin sopivaan aikaan ettei etelän muista lomailijoista ollut vielä tietoakaan. Sormet ristiin ja toivotaan, että ollaan huomenna yhtä onnekkaita ja matka menee myös sukkelaan.

Onnin herkut















Täällä ollaan saatu nauttia emon pöperöistä ja vaan lomailla. Onni on ainakin heittänyt kaikki huolet nurkkaan ja pötkötellyt ihan olan takaa. Nauttinut kaikista herkuista ja rapsutuksista. Tavattiin lenkillä vielä kaksi ihanaa corgia Tara sekä Nestori, joihin tutustuttiin jo viime Kuopion reissulla.



Torilta löydettiin kotitekoisia kevätkääryleitä. Huurjan hyviä!

Eilen käytiin vähän shoppailemassa. Itse löysin alennusmyynnistä juuri sellaiset talvikengät, joita olen etsiskellytkin ja vielä huikeaan 5€ hintaan! Onnenpäivä :) Onnillekin käytiin ostamassa myös herkkuja. Ja kyllä nakki niistä kovasti pitikin! Kovin oli rakkaita. Vuokrattiin vielä pari leffaa viikonlopuksi. Katsottavien listalla oli Jussin voittanut Kulman pojat sekä Magic Mike. Paljon oli siis miehiä katsottavana. Molemmat oli ihan hyviä, Mikeltä tosin odotukset oli aika kovat, joten vähän jäin kaipaamaan jotain extraa. Tuskin kukaan mies sitä ainakaan jaksaa tuijotella.

Kaikkien herkkujen jälkeen päätettiin mennä uimahalliin vesijuoksemaan. Oli kyllä kivaa pitkästä aikaa! Pitäisi muistaa kaivaa se uikkari esiin useammin :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti