torstai 21. helmikuuta 2013

Hiljaiset aamut

Koitan nauttia näistä päivistä. Nauttia siitä hetkestä ja tunteesta ettei tarvitse kiirehtiä minnekään. Ei tarvitse laittaa illalla herätyskelloa soimaan ja laskea montako tuntia on aikaa nukkua. Minulla on aikaa, mutta herään silti yleensä seitsemältä viemään karvakorvan ulos. 
Tiedän että tätä ei kestä kauaa, enkä tiedä  milloin saan taas nauttia omasta seurastani, eläimistä, nukkumisesta ja vaan oleilusta tällä tavoin. Voin tehdä mitä milloinkin lystään.Jos haluan maalata, maalaan. Monesti päivän tärkeimmät tehtävät ovat päivällisen laittaminen ja kodin ylläpito. En tarvitse paljoa rahaa arkeeni, joten työttömänäkin pystyn nauttimaan arjesta. Tämä meidän pieni lähiö itsessään tekee minut jo onnelliseksi. Minulle riittää paljon lukemista ja elokuvia, joita lainata lähikirjastosta ja kirpputorille voin mennä, jos shoppailuhimo iskee. Lisäksi asumme saaressa, joten meitä ympäröi ihana meri. Rakastan kulkea koiran kanssa pitkin rantaa ja katsella luontoa miten se muuttuu vuodenaikojen mukaan. Pelkkä oravan näkeminen voi tehdä minun päivästäni onnellisen.

Nyt menen nauttimaan ihanasta kiireettömästä aamusta vaahtokylpyyn. Laitan vielä kasvonaamion naamaan ja nautin omasta ajastani.


Aika menee niin äkkiä meidän huomaamatta ohitse. Ajankulun huomaan  hyvin näistä kahdesta kuvastakin. Ennen uni tyyny oli todella iso pienelle pennulle, nyt hyvä kun koko koira edes mahtuu tyynylle nukkumaan. Tyyny on kovin rakas kaikille karvaturreille. Jokainen vuorollaan siinä käy nukkumassa. Kun toinen lähtee siitä pois, niin heti on joku muu siihen käynyt kerälle tuhisemaan <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti