tiistai 5. helmikuuta 2013

Paketti tuli kotiin

 Tätä onkin jo odotettu. Vihdoinkin viime viikolla tilatut kissapoikien ostokset saapui kotiin. Paljon kissanruokaa. Nettikauppa Zooplussasta tilaaminen on kätevää, sillä ostokset tuodaan suoraan kotiovelle aina kun ostosten hinta ylittää 39€. Ja meillä ainakin ylittyy jokakerta. Pelkästään kissapoikien 7kg ruokasäkki maksaa 43€. Mutta pitää ajatella niin, että niiden ihanien velikultien seurasta saa nauttia paljon pidempään, kun tarjoaa hyvää ja laadukasta sapuskaa. Ja tuo Acana on siitä hyvä, että sitä voivat syödä molemmat meidän eri-ikäisistä leikatuista herroista. Erikätevää olisi, jos pitäisi toiselle syöttää pennuille tarkoitettua kuivaruokaa ja toiselle aikuisten. Nytkin saa aina ruoka-aikaan vahtia, että Jekku saa syödä oman lautasen rauhassa ennenkuin Jazz hyökkää lautasen kimppuun. Jazz on aina nälkäinen ja voisi syödä vaikka hevosen, ei nirsoile ollenkaan. Jekku puolestaan on nirsoin kissa mitä olen koskaan tavannut. Sen ollessa pieni kokeiltiin varmaan jokaista kaupan kissanruokamerkkiä, jotta herra suostuisi syömään jotain. Gourmet on ainoa mitä se suostuu suuhunsa laittamaan. Ei edes lohi maistu. Keittokinkusta se kyllä pitää, mutta jos on vahingossa tuonut kaupasta palvikinkkua niin sitä herra ei kyllä suostu maistamaan.  

Jazzin uudet  valjaat
Jazz on kovin utelias ja menevä tapaus. Aina ovella odottamassa ja kova hinku olisi myös päästä oven toiselle puolelle tutkimaan. Niinpä päätettiin tilata pikku herralle omat valjaat niin päästään sen kanssa tutustumaan ulkomaailmaan ihan omin tassuin.


Ainiin, hyvää Runeberginpäivää! Tammikuussa tuli jo herkuteltua runebergeilla, joten tänään niitä ei meille taida ilmestyä ollenkaan. En meinaa edes itse leipoa niitä, vaikka viime vuonna tuli tehtyä kokonainen runebergkakku, joka tosin oli huurjan hyvää :P


Paketin aarteet:
  • Acana Wild Prairie 7kg 43€
  • Gourmet perle- jättipakkaus 23kpl 15€
  • valjaat 10€
  • ruoka-automaatti 5€ (tätä meinattiin käyttää jos ollaan joskus yötä poissa ja katit on kaksin kotona)
  •  

     

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti