lauantai 23. helmikuuta 2013

Hammaspeikko

 Voihan hammaspeikko. Eilen menin varmaan kolmen vuoden tauon jälkeen hammaslääkäriin. Kovasti pelotti. Hammas oli kipeä, joten ei auttanut muu kun ottaa puhelin kauniiseen käteen ja soittaa. Sain ajan jopa heti seuraavaksi aamuksi ensiapuun, mikä oli sinäänsä hyvä etten ehtinyt stressata asiaa ja saada jättimäistä herpestä naamaan. Niinkin on käynyt useasti. Yöllä ei paljoa nukuttanut, mielessä pyöri vaan hammaslääkärin tuoli. Ei ihan turha pelko ollut, sillä reikähän siellä oli sekä juurihoidon paikka. Ei sinäänsä mikään ylläri, arvasin!

Onneksi se on nyt kuitenkin toistaiseksi takana. Vielä ainakin kolme kertaaa pitää käydä juurta hoidattamassa yksityisellä. Mutta olipahan heti aamusta niin ei tarvinnut koko päivää stressata. Muutenkaan saanut nukuttua, niin sama oli hoitoo heti aamusta pois alta.
Pussillinen Onnin karvaa

Onnia sai myös huomiota. Päätin näyttää sille vähän furminaattoria niin lähtikin kassillinen karvaa koirasta! Kylläpä pieneni. Kissoilta pitäisi muistaa leikata kynnet, alkaa olla kovin teräviä kun aamulla koittavat kaivautua peiton alle.

Tänään on tiedossa kiva päivä; mennään ensin katsastamaan yhtä vuokra-asuntoa ja sitten illalla Miian kanssa syömään ja leffaan katsomaan Les Miserables. Viikonloput on kivoja! 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti