perjantai 2. elokuuta 2013

Vihdoin paistaa!

Aurinko on kaivautunut viimein pilvien takaa esille. Nyt on pitkästä aikaa oikein helle. Ihanaa, että pääsee käyttämään muitakin kuin sadevaatteita. Kävelen Kuopion torille ja huomaan, etten ole kyllä hetkeen siellä käynyt. Joka puolella on jotain uutta. Paljon uusia kauppoja ja ravintoloita. Mutta paljon on myös kesken vielä. Rumia työmaita siellä täällä. Saas nähdä milloin kaikki on valmista, vai onko milloinkaan.Käytiin emon kanssa pyörähtämässä pikku pietarin torikujalla. Siellä olisi NIIN paljon kaikkea ihanaa käsintehtyä rompetta, mutta tarvitsisi kyllä aika paljon isomman kodin niitä varten :) Mutta ihana kesäpaikka, jossa kannattaa piipahtaa, jos Kuopioon eksyy. Persoonallisia tuliaisia :)
Täällä on tullut kyllä nyt käveltyä niin paljon, että jalkaparat ovat täynnä laastareita ja rakkoja. Helsingissä on niin kätevä julkinen liikenne, että joka paikkaan pääsee edullisesti joko bussilla, ratikalla, metrolla tai junalla. Täällä on niin kallista matkustaa bussilla, että uhallakin kävelen vaikka jalat verillä x)  
Tepasteltiin satamaan syömään emon loman aloittajais ateriaksi kuhaa. Oli kyllä niin herkullista, ihan parasta. Kyllä kala kesään kuuluu :) Kuhaa vaan ei tahdo mistään löytää, vaan aina listoilla on sitä iänikuista lohta. Ihana kun oli niin kaunis kesäpäivä, että päästiin Wanhaan Satamaan terassille syömään ja ihailemaan järveä. Ensikerralla täytyy sitten kokeilla sitä paikallista nepalilaista :)



Illaksi käytiin vuokraamassa vielä leffa. Päädyttiin ottamaan Pilvikartasto. Melkein kolmetuntinen, mutta piti kyllä hyvin mukana koko leffan ajan. Hyvin erilainen, mielenkiintoinen elokuva. Hauskaa oli koittaa bongata missä kaikissa rooleissa samat näyttelijät esiintyivät. Jokaisella päänäyttelijällä kun oli noin kuusi eri roolia leffassa. Aivan upeaa maskeerausta! Antaisin Oscarin :)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti