perjantai 30. elokuuta 2013

Relax

Tänään aamu alkoi aivan loistavasti. Kissapojat nakertelivat nälissään jalkojani aamuyöstä, niin että kömmin ylös antamaan niille nälkäisille ressukoille ruokaa. En kuitenkaan viitsinyt vielä herätä kunnolla, joten kömmin takaisin unille. Nukuinkin niin hyvin, että olin onnistunut lätkäisemään aamun kaksi herätystä pois päältä. Loistavaa! Heräsin sitten viimein seitsemältä paniikissa, että tunnin päästä pitäisi olla jo koulussa. Sitä ennen oli ehdittävä viemään Onni ulos sun muut aamutoimet. Aamupalan ehdin onneksi nappaamaan matkalla kouluun ja selvisin sen vuoksi ajoissa tunnille. Ihana koulupäivä alkoi niillä pelottavilla kielitasokokeilla. Meni niin loistavasti, etten viitsi kertoa mitkä pisteet sain :D Kolmeen asti opiskeltiin ja sitten oli ensimmäinen viikko pulkassa. Viikonlopun viettoon!

Kävin postista hakemassa emon lähettämän paketin, mikä sisälsi kaikkea jännää. Vielä en ole ehtinyt oikein perehtyä niihin aarteisiin. Ainoastaan iskin kookosta naamaan samantien :) 

Tänään en meinaa ajatella koulujuttuja enempää. Huomenna voin reippaana ehkä alkaa tekemään tehtäviä. Nyt kuitenkin leipätaikinan tekoon ja perjantai-iltaa viettämään! Adios:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti