keskiviikko 28. elokuuta 2013

Suunta hukassa


Meillä siis suurin osa kokeista ja opinnoista suoritetaan etänä. Muutama päivä kuukaudesta käydään kääntymässä koululla, mutta muuten ollaan kannettavan varassa. Nämä katit vaan "hieman" tahtoo sitä hommaa vaikeuttaa, kun voi miten kiva on mennä siihen kannetan näppäimistön päälle mötköttämään heti kun silmä välttää, kun siinä on niin lämmin.

Tänään meillä oli kaikkien sosiaalialan ensimmäisen vuosikurssin yhteinen orientoiva päivä Viertotien toimipisteessä, eli ei siellä meidän omalla koululla. Onneksi lähdin hyvissä ajoin kouluun, sillä tunsin itseni ja oman taitoni hukkaantua joka paikkaan. Eikä tämäkään päivä ollut erilainen. Kadotin totaalisesti suuntakykyni ja eksyin, mutta onneksi vastaan tuli monia muita eksyneitä, joiden kanssa + älypuhelimien avulla löydettiin perille. Paljon tuli taas inffoa eri asioista, esim. niistä pelottavista kielitasokokeista, jotka meitä odottaa perjantaina. Ja siellä on niin paljon parempi ruokala, kuin meidän koululla. Tehdään valitus!
 
Nyt suuntaan sohvalle potemaan teen kanssa ja katson Carrien päiväkirjaa. Jos vaikka huomenna jo helpottaisi tämä karsea olotila.  

Onneksi löyty laatikko, jonne Jekku pomppasi samantien päivystämään ja minä sain koneen taas käyttööni :) Mikä kumma vimma noilla on noihin laatikoihin??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti