torstai 29. elokuuta 2013

Karvapalloja

Tänään aloitettiin koulussa ihan kunnon opiskelut. Orientoivat tunnit ovat nyt toistaiseksi koluttu ja pitäisi orientoitua opiskelumoodiin. Kirjastoon pistin jo kasan kirjoja varaukseen. Toivotaan että ensiviikolla tulee, että päästään aloittamaan työt. Hieman kauhulla odotan minkälainen kirja/työvuori tästä kertyykään, kun jokaisella kurssilla annetaan erilaisia etänä suoritettavia tehtäviä ja tenttejä. 

Vaikka vielä nyt hirveästi mitään ollu koulussa tehtykään, niin huomaa että energiaa se kaikki uusi asia silti vie. Tällä viikolla olen jaksanut tehdä vain kaiken välttämättömän, jotta saan arjen pyörimään. Ruokkint elukat, käyttänyt Onnia, käynyt kaupassa ja laittanut ruokaa. Sen jälkeen olenkin kaatunut sohvalle ja ottanut nokoset. Illalla olen taas jaksanut tutkia koulun sivuja ja ilmoittautua eri kursseille. Tänään sain koneellekin asennettua Wordin, että voi alkaa tehtäviäkin raapustelemaan. 
 My everyday wish... 
Karvapallot nurkissa kasvavat ja vaatteet roikkuvat pyykkitelineessä jo toista päivää, mutta nyt en jaksa revetä joka paikkaan. Keskitän energiani oleelliseen, sillä näitä koulupäiviä on niin harvoin. Kestän ehkä hetken elää näiden sottapyttejen seassa ja viikonloppuna voin keskittää energiani kotiin.

Kuvat Pinterest

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti