lauantai 17. elokuuta 2013

Ilolientä

Tänään taas sadetta ja harmaata. On käytetty taas punaisia kumppareita :) Sadepäivää piristämään menin pitkästä aikaa itsekseni leffaan. Päätin käydä katsomassa What Maisie knew- elokuvan. Tiedossa oli puolitoista tuntia draamaa. Kovin pirteä leffa ei siis ollut, mutta sehän oli jo tiedossa. Elokuva kertoi lapsen näkökulmasta vanhempien eron ja huoltajuuskiistaa. Vanhemmat olivat aika karuja, mutta onneksi Maisien äiti-ja isäpuolet olivat sitäkin ihanampia :) Varsinkin True bloodista tuttu Alexander Skarsgård Maisien isäpuolena oli aivan ihana. Voi kumpa minullakin olisi ollut sellainen isäpuoli aikoinani :)

Illalla on tiedossa hieman sidukkaa ja muuta kuplivaa, eli tyttöjen ilta. Vielä odotellaan seuraa saapuvaksi, mutta aika kuluu rattoisasti tätä kuunnellessa ;


Rakastan suomiräppiä ja varsinkin näitä versioita missä vanhoista kappaleista on tehty uusia päivitettyjä versioita. Mitä mainioin! Vähään aikaan ei ole näitä tullutkaan (ainakaan hyviä sellaisia). Tästä videosta voi bongata yllättävän monia suomalaisia julkkiksia; Arman, Tomi Björk yms.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti