lauantai 10. elokuuta 2013

Aarteenmetsästys

Eilen heemailin emon kanssa kaupungilla. Pyörittiin useampia tunteja kaupungilla shoppailemssa. Käytiin piipahtamassa Hietalahden kauppahallissa, missä oli mitä herkullisemman näköstä purtavaa. Ihania hampurilaisia, juustoja ja leivonnaisia. Namiii. Nälkäisinä mentiin matkan varrella olevaan Dennis-ravintolaan. Molemmat tilattiin listalta pastat; oma pastani sisälsi grillattua vuohenjuustoa ja cashewpähkinöitä punajuuri-kermakastikkeessa. Aivan taivaallista pastaa, ehkä jopa parasta mitä olen syönyt ravintoloissa =P Ehdottomasti mentävä toisenkin kerran! 
Lisäksi piipahdettiin mm. Gudrunilla, stokkalla sekä Nougatissa. Ihania paikkoja kaikki :) Kyllä oli jalat toustina kaupunkikierroksen jälkeen!

Tänään kävin pyörähtämässä itiksessä, koska oli pakko saada käsiin Kaari Utrion Sunneva- kirja. Meidän kirjastossa se oli menossa, mutta onneksi itiksessä kiva kirjastotäti etsi sen minulle. Luin äkkiä aikasemman Utrion kirjan loppuun, jotta pääsen Sunnevaan käsiksi. Lauanatai onkin siis mennyt kirjojen kimpussa. Onnekseni huomasin, että Fidassa on mylläkkäpäivät menossa, eli kaikki -50%. Pakko oli sitten sinne mennä vielä, vaikka mylläkästä johtuen tupa oli ihan täynnä. Hyvä että menin, matkaan tarttui nimittäin ihan aarre. Pitkään olen haaveillut alkavani kerätä jotain taidetta seinille, eikä vaan pelkkiä postereita, joten tadaa, nyt ostaa repäisin itselleni oikean taulun! Ihan pilkkahintaan vielä! Mielestäni se on tosi kaunis. Ihanat värit ja ihanat linnut :) Pitää vielä keksiä taululle sopiva paikka, missä tulee oikeuksiinsa. Kukahan mahtaa olla tuo taiteilija, Tapio Rahkonen?

Nyt äkkiä Onni pissille ja viettämään leffa-iltaa potilaan kanssa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti