sunnuntai 4. elokuuta 2013

Kuoluri

Eilen oli taas mitä mahtavin kesäpäivä. Aurinko porotti vielä illallakin kuumasti ja päästiin käymään iltauinnilla. Ei kyllä suoranaisesti mitään herkkua ollut, aika kylmää oli jo vesi. Piti aika pitkään hengailla järvessä, että sinne uskalsi uimaan lähteä. Mutta sain kuin sainkin heitettyä talviturkin veks. Kohta se pitää taas kaivaa kaapista talvenvaralle x) 
Nautiskeltiin herkullisesta omatekemästä tiramisusta, yksi parhaista jälkkäreistä ikinä <3 Onninkin mielestä ruuat tuoksui niin hyvältä, että piti laittaa sille kauluri kuolaa varten :) 

 





 


Siilinjärven kotipesän pihalla kasvaa minun varttamani omenapuu. Se on vielä kovin pieni, mutta hienosti se kasvaa kokoajan. Vartoin sen joskus vuonna 2009 kahdesta eri lajikkeesta, harmi etten enää muista mistä lajeista. Kuvasta näkee hyvin, että siinä on kahta eri lajia. Keskimmäiset puun oksat ovat punalehtistä lajiketta ja muut vihreää. Puita oli alunperin kaksi, mutta vain tämä toinen on selvinnyt talvista ja pupuista.

Tänään sitten matkataan taas kotiin ja jätetään Kuopion pölyt taakse. Ihana on aina käydä täällä <3 Ikävä sinne tulee, vaan ikävä on ollut kova jo pieniä kissapoikia. Ihana päästä niiden luokse omaan sänkyyn, kunhan ensin selvitään nakin kanssa hikisestä junamatkasta. 



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti