tiistai 20. elokuuta 2013

IKEA



Tiistaina iski jo niin kova ikävä kotona möllöttäviä kissoja, että pakkohan se oli kotiin takaisin suunnanta. Vihdoin oli postilaatikkoonikin kolahtanut Ikean uusin kuvasto! Ja kissojen lisäksi pääsin siis tähän ihanaan opukseen käsiksi. Nettiinhän tuo kuvasto oli ilmestynyt jo aikaisemmin, mutta päätin itsekseni etten sitä katsoisi etukäteen, vaan MALTAN odottaa paperiversiota. Hyvä minä :) Paljonhan siellä oli jo nähtyjä juttuja, mutta silti ne kuvat vaan aina inspiroi. Vaikka Ikeasta aina jaksetaan purnata kaikenlaista shaibaa, niin silti on siellä niitä kivoja juttujakin tosi paljon! Vaikka ihan sika innoissani en niitä huonekaluja itse kasaakaan. Eikä koko kotia tarvitse sieltä valmiina paketissa ostaakaan, vaan vähän sieltä ja toinen täältä. Omaan kotiin on vasta tänä vuonna kotiutunut noita isompia Ikean huonekaluja kuten sänky ja lipasto. Sitä ennen olen tyytynyt ostamaan Ikeasta vaan pienempiä kodinvempeleitä; kukkia, kynttilöitä, tyynyjä, astioita yms. 


Minusta aivan ihana on tuo Ikean uusi hirvi-kangas. Samaa sarjaa olevat pussilakanatkin ovat ihanat, mutta niitä lakanoita tuppaa olemaan jo aika paljon. Mutta joulupukki voisi raapustaa ylös, että Suville tästä kankaasta verhot kiitos! :)

Sitten oli vielä tämä Ikean tikapuu-hylly. Niin simppeli ja kiva. Menisi niin moneen eri huoneeseen eri tarkoitukseen. Jossain vaiheessa varmaan pakko saada x)

Onko noita koreja Ikeassa myynnissä? Tosi kivan näköiset. Voisin haluta sellaisetkin kotiin roinaa säilömään :)Toivotaan, että on. Aikamonessa kuvassa vilahtivat.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti