torstai 2. toukokuuta 2013

Ystäväni parsamies


Parsa. Nimenomaan tankoparsa, eikä mikään parsakaali. Parsamies ei ole ollut ystäni tähän asti, mutta nyt päätin tehdä asiaan muutoksen ja tartuin parsanippuun kaupassa ja sehän lähti kiltisti mukaan. Kotona pistin sen pyyhkeeseen käärittynä jääkaappiin ja pidin siitä hyvää huolta. Kuorin ja keitin. Ja miten hyvää se oli. Voin kanssa maistui samalta kuin uudet perunat; kesältä! Parsa sai tällä kertaa seurakseen vuohenjuustoa voitaikinalla. Hyvää ja helppoa! Tähän ei toiki kaikki parsa kulunut, vaan osa nipusta on vielä jääkaapissa. Ne taitavat saada seurakseen bearnaise-kastikkkeen. Ja voi miten kauniita ne parsat ovat ihan sellaisenaan. Tekisi mieli ostaa yksi nippu pelkästään maljakkoon ihailtavaksi :)Tästä alkoi minun ja parsan pitkä ystävyys. 


Näihin super helppoihin piirakoihin tuli siis; parsaa, lehtitaikinaa, juustoraastetta, vuohenjuustoa, muna ja mustapippuria. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti