sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Hulivilipäivä

Lauantaina herätty seitsemältä ilman herätyskelloa. Eräänlaisena kellona tosin toimi kaksi kissaa ja yksi koira. Ilmeisesti oltiin jo nukuttu tarpeeksi. Mutta tulipahan tehtyä paljon kaikkea, joten ei haitannut. 

Leivottiin pitsaa, sellaista tyttöpitsaa. Ei mitään äijälihamättöä. Laitoin vain tomaattia, punasipulia, mozzarellaa, rucolaa ja vuohenjuuston jämät. Ihanaa <3 Rucola tekee kyllä pitsasta maailman parasta :) 

Iskettiin taas sormet multaan, kun viime kerralla loppui multa kesken. Nyt olisi istutettu kaikki mitä tällä hetkellä on kotona. Millonhan sitä uskaltaisi niitä yrttejä ja tomaatteja? Kovasti jo töissä sormet syyhyäisi niiden perään. Tänään ainakin oli jo tosi lämmintä. Takissa oli jo kuuma ja vastaan tulikin mies sortseissa. Illalla vielä imuroitiin ja siivoiltiin muuten. Vielä kun joskus pääsisi niitä lakanoita pesemään :D 

Kävin laajasalossa pyörähtämässä kirpulla ja mukaan tarttui kaksi ihan mahtavaa pokkaria, yhteishintaan 3,50€. 

Pyörähdin vielä itiksessä ja ostin itselleni mustan lullukan Amsterdamiin hukkuneen lullukan tilalle. Kaikille pojille päätin ostaa luut, kun stokkalta löysin "kissanluita". Sellaisia kasvispohjaisia kalanruotoja, jotka on hyväksi kissojen hampaille. Ainakin meidän pojat olivat kovin kiinnostuneita niistä. Jazz älysi pureskella niitä, Jekku keskittyi enemmän leikkimiseen :) 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti