keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Rentoilua

Padassa paistettu tuore leipä
Vapaapäivät on nyt nautiskeltu ja tänään pitää taas palata arkeen ja töiden kimppuun. Onneksi on iltavuoroon meno, joten pitkästä vapaasta aamusta ehtii vielä nautiskelemaan. Ihana herätä kun aamullakin on jo niin kirkasta ja valoisaa, ei vaan voi mitenkään väsyttää. Nyt ei kyllä haittaisi vaikka loppuviikko sataisi, sillä vapaita ei tällä viikolla enää ole.

Parin päivän vapailla ollaan ehditty pestä viikon pyykit ja siivota koti loppuviikkoa varten. Aamulla pyöräytettiin vielä tuore leipä, niin nyt passaa töihin mennä :) Tuosta vaivaamattomasta leivästä on tullut kyllä ehdoton oma suosikki. Se on niin helppo ja varma, ettei uunia tarvitse kytätä, vaan tietää että leipä on tasan silloin valmis kun munakello soi. Ei tarvitse koputella pohjasta tai tökkiä tikuilla. Helppoa kuin mikä :) 





Glorian kodin sivuilta löytyi meidän uusi sänky


Kaiken siivoilun lisäksi olen ehtinyt nauttia hyvästä lukemisesta sekä Suomen pelistä. Ihan huippu jännäksi meni tuo eilinen peli. Glorian kodin olin jemmannut vapaapäivien iloksi, samoin kirjastosta sain vihdoin käydä hakemassa varaamani 12x koti- kirjan. Varasin sen jo ajat sitten, mutta aikamoiset jonot ollut siihen kirjaan, kun kaikki haluavat sen lukea. Tai ihan älyttömästi siinä ei lukemista ole, mutta paljon ihania kuvia <3 Kirjassa siis esitellään 12 kaunista kotia Suomesta. Hauska idea, että näitä koteja arvostelee aina yksi eri sisustusalan ihminen ja kertoo oman mielipiteensä kodista. Jonna Kivilahden eli Mrs Jonesin kirjoittama ja Krista Keltasen ottamat kauniit kuvat, suosittelen ehdottomasti! Krista Keltanen on ainakin oma suosikki valokuvaajista, niin ihania kauniita kuvia, juuri sellaisia tunnelmia mistä minä tykkään <3

2 kommenttia: