sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Matalapainetta

Lääh ja puuh tätä kuumuutta. Ilma on ihan paineessa, huono hengittää. Niin kuuma ja luontokin kaipaisi jo vettä. Ja minä sitä raikkaampaa ilmaa, mitä hengittää. Ukkostanut on ja salamoinutkin kovasti, muttei pisaraakaan vettä. Outoa? Sade olisi niin toivottu asia nyt.

Unikaveri <3
Helluntaipäivä ja kaikki paikat tuntuu olevan kiinni, paitsi meidän putiikki. Siispä kaikki on siellä tänään. Ja vielä siihen lisättynä se kuumuus, niin ei hyvä. Hurjat jonot töissä kokopäivän, ihme ettei yhtään vihaista asiakasta tullut tänään vastaan, mutta se kiire. Kotiin päästyä olin kyllä niin väsynyt, että oma pinna oli niin kireä. Keho ei ole vielä tottunut kuumuuteen, joten on ihan poikki tästä kaikesta. Koitin alkaa katsomaan telkkaria, mutta nukahdin heti ensimmäisellä viidellä minuutilla ja nukuin kuin tukki seuraavat kaksi tuntia. Onneksi olin saanut laitettua pyykit pyörimään sitä ennen, joten kymmeneltä ylös ja Onni iltalenkille ja pyykit narulle kuivumaan. Huomenna on ensiviikon ainoa vapaapäivä, joten koitan saada kotiaskareita mahdollisimman paljon hoidettua nyt, ettei vapaapäivää tarvitse siihen tuhlata :) 

Euroviisuja tuli eilen tuijoteltua, mutta päätin luovuttaa jo pisteiden laskun puolessavälissä, sillä ei ollut kovin iloista katsottavaa se. Ja aamulla piti tosiaan sinne töihin jaksaa valua.

Jääkiekkoakin ehdin tänään vähän seuraamaan, aika jännäksi meni viimeinen erä ja varsinkin jatkoaika. Harmi, ettei tullut mitallin mitallia :( 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti