lauantai 18. toukokuuta 2013

Jekkuillaan

Jekku 2v.
Tällä viikolla ollaan vietetty Jekun 2-vuotis synttäreitä. Kamala miten aika rientää naperoiden kanssa :) Kotona ei mitään muuta kummallista tapahdukaan. Parveke valmistautuu ottamaan kesää vastaan. Koitan kantaa pieninä erinä sinne töistä kasveja, sillä bussilla ei hirveitä kuormia kerralla kannella. Vielä puuttuvat ainakin yrtit ja muutama kukkanen. Kun vain osaisi päättää mitä haluaa :) Ja ne orvokit, viime vuonna vannoin etten niitä osta, mutta siellähän niitä parvekkeella on amppelissa ja parvekelaatikossakin. Kivojahan ne on keväällä, kun vielä muut eivät ulkona tarkene, mutta kun ne eivät koskaan kuole :D Pienellä parvekkeella haluaisin kaiken mahdollisen tilan käyttöön kesäkukille, mutta nyt on niitä ikuisuus orvokkeja.


Pieniä tomaatin taimia



Parvekelaatikko odottaa vielä yrttien taimia. 






 

 
Ajattelin, että lauantaina olisi voinut tehdä töiden jälkeen jotain kivaa, mutta mutta.. Koko päivä tulee jääkiekkoa ja illalla euroviisut, joten siihenhän se päivä sitten menikin. Eli telkkaria tuijotellaan tämä päivä, keksitään jotain jännempää sitten joskus muulloin.



 
 Keittiössä kasvaa pieniä krasseja syötäväksi :P



Meillä on nautittu viikolla tomaattisista lihapullista, kukkakaali-parsakaalimuussista  sekä keitetyistä porkkanoista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti