maanantai 27. toukokuuta 2013

Salaattibaari

48 tuntia vihdoin töitä takana ja odotettu vapaapäivä! Aamu alkoi nuhaisena, mutta onneksi pienet nokkaunet karkottivat nuhanpoikasen :) Pyöräytin taas vapaapäivän kunniaksi leipäsen ja sain vihdoin ja viimein haaveilemani yrttipenkin kuntoon. En malttanut millään ostaa pieniä luomu taimia, vaan ostaa päräytin samantien isot taimet, kun olivat niin komean näköisiä ja niin ihanan tuoksuisia. 

Nyt parvekkeelta löytyy pieni hyötykasvi nurkkaus, joka sisältää; amppelitomaatin, sitruunatimjamia, kreikkalaista oreganoa, mansikkaminttua, rucolaa sekä basilikaa. Tuoksu niistä on niin huumaava, että sääli ettei tässä blogissa ole tuoksu ominaisuutta :) Kissat tarkkailivat herkeämättä istutusprojektiani :)

 
Vaikka olinkin vain yhden yön poissa kotoa, tuntui kotiin tultua että olisi ollut poissa pidempäänkin. Omilla tutuilla lenkkipoluilla tuli käytyä viimeksi torstaina ja sen jälkeen vihreys on vallannut sen täysin. Niin eri näköistä kuin viime viikolla. Kesäkin on ilmeisesti saapunut, sillä hyttyset ovat löytäneet meidät! 
Kotonakin orvokit amppelissa olivat päättäneet tehdä poissaollessani itsemurhan. Ei kyllä haitanne sekään :) Siirsin krassit niiden paikalle :) Kotona on taas kiva olla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti