maanantai 13. toukokuuta 2013

Ansaitut vapaapäivät


Kyllä nyt tuntuu jo ihan kesältä :) Vaatteet kevenee ja kaikki ovat hyvällä mielellä. Kesä palauttaa kirkkaat värit murrettujen sävyjen tilalle. Korkkasin uudet kukikkaat ballerinat käyttöön ja lakkasin kynsiin pinkin kerroksen. Lisäksi valkoinen pitsipaita ja kukkalullukka + hiukset leteille. Kyllä tuli kesäinen olo :) Töistä saatiin ottaa vielä ihania ruusuja kotiin ihaltavaksi. Onneksi onkin nyt pari arkivapaata tässä niin ehtii kukistakin nauttimaan :) Eilinen äitienpäivä oli kyllä töissä semmoinen hulinapäivä, että on kyllä ansaittu nämä vapaat :) Aamulla kun menin bussilla töihin, näin jo bussin ikkunoista, että työpaikan parkkipaikka oli täynnä malttamattomia asiakkaita odottamassa ovien avautumista. Ja niitä asiakkaita riitti paljon koko päivän ajan. Ensimmäisen tunnin jälkeen tuntui jo, että ääni lähtee, kun piti niin paljon höpötellä.



Parvekkeellekin kaipaan selkeitä värejä ja ilmeisesti pääväriksi tulee keltainen, sillä jostain syystä olen alkanut haalimaan kaikkea keltaista sinne :) Väriterapiaa selkeästi :)


Onnille sain vihdoin ostettua punkkipannan, mutta kyllähän siihen yksi salamatkustaja oli jo ehtinyt kiivetä. Toivotaan ettei hirveän montaa enää :(


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti