maanantai 22. huhtikuuta 2013

Röh röh

Viikonloppuna ollaan nautittu hyvästä säästä, hyvästä ruuasta ja tehty siinä sivussa vähän töitäkin :) Töiden jälkeen otettiin suunta kohti Chicosia ja käytiin testaamassa premium burgers-listalta löytyvä bulled pork burger.  Elämäni ensimmäinen possuannos minkä olen ravintolassa tilannut! Kuuluihan tähän tosin ihan normi naudanpihvi lisäksi, mutta silti. Aina ennen olen skipannut kaikki annokset, jotka sisältävät jotain possun osia. Nyt kuitenkin rohkenin ottaa tämän hampparin, sillä bulled pork burgereita on mainostettu nyt niin monessa eri paikassa, että täytyihän se päästä itse kokeilemaan. Ja söin melkein kaiken. Pekonit tosin annoin heti suosiolla pois. Ihan hyvää se oli, varsinkin sipulirenkaaat :)) Vielä en kyllä possuruuan ystäväksi ole kääntynyt, ehkä pikkuhiljaa.

Tänään ollaan vihdoin menossa kruunuvuorta etsimään. Reppu on jo pakattu kirjoilla ja kameroilla. Toivottavasti löydetään paikka ja tulee hyvä reissu. Päästään vielä kotiin asti, eikä käy niinkuin The Blair Witch Projec - elokuvassa. Mies koittaa pelotella minkä ehtii, etten vaan uskaltaisi lähteä tutkimusmatkalleni :P Mutta jos ei tule huomenna uutta päivitystä niin pistäkää partio kruunuvuorta kohti. Siellä luultavasti lymyillään x)

1 kommentti:

  1. Hyvä hyvä, rohkeasti vain ulos omalta mukavuusalueelta, muutoin ei kehity. Tämä koskee sekä ruokaa että seikkailua, mutta ole varovainen siellä metsässä ja niissä vanhoissa taloissa.

    VastaaPoista