sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Harmaa päivä

Taas tulee lunta! En voi käsittää mistä sitä vaan vielä riittää. Mur. Eilen kannoin Ikeasta kevätkukkasia kotiin, mutta nyt ei ole enää keväästä tietoakaan. Oli kyllä mukava pitkästä aikaa käydä vetämässä pikakierros (1,5h) Ikeassa, sillä oltiin Ikeabussilla liikenteessä. Tarkoituksena oli lähteä metsästämään keittiöjakkaraa, josta jo pitempään olen haaveillut ja jota täällä uudessa kodissa ehdottomasti tarvitsen, sillä tämä on suunniteltu jättiläisille ja itse olen aikamoinen nysäputte. Keittiöjakkaran lisäksi piti saada leikkuulauta ja kaikki muu sen lisäksi olisi plussaa. Nämä molemmat siis lähti mukaan ja lisäksi sitä muuta pientä esim. vessan matto ja niitä kukkia. Enemmänkin olisin ottanut, mutta kun ei ole kuin  kaksi kättä ja se Ikeabussi jolla oltiin liikenteessä, niin vieläkin sinne jäi ostettavaa. Eteiseen kävin katselemassa lipastoa ja päädyin siihen että Hemnes- sarjan pienempi versio saa olla meille ihan passeli. Se isompi voi olla tulevaisuudessa aika hankala, koska vie niin tolkuttomasti tilaa. 
























Kuten kuvasta näkyy sai keittiökin vihdoin verhot. Pitää ottaa parempia kuvia jokutoinen päivä kun ei ole näin harmaata. Ikeasta ostettu laventeli tuo keittiöön ihanaa tuoksua <3 Ja semmoista Provencen tuntua, voi kun joskus sinne pääsisi ihan oikeasti käymään <3

Illalla vielä kasailin naperoiden kanssa keittiöjakkaran. Periaatteessa aika simppeli hökötys vaati pari tuntia rakentelua, kun onnistuin kasaamaan sen kolme kertaa alusta loppuun. Mutta nyt toimii ja tykkään!

1 kommentti:

  1. Niin ihana taustakuva! Ja haluaa myös lavendelin, Ikeaan matka siis edessä..

    VastaaPoista