maanantai 15. huhtikuuta 2013

Flower power

Viikonloppuna töissä oli oiken kivaa. Vaikka viikkoakaan en ole vielä ollut, mutta tuntuu jo tosi hyvältä. Asiakkaat ovat mukavia, ja jos ongelmia on ollut niin kaikki on olleet tosi ymmärtäväisiä. Uudet työkaverit ovat ihania ja tosi rentoja. Olen päässyt kassalta jo kunnon puuhiin ja päivä menee niin leppoisasti kukkia laitellen. Edes sateinen ja harmaa sää ei töissä haitannut, vaan teki melkein olon kotoisammaksi :)Töissä pääsin vielä palvelemaan oikeaa Kuumanlinjan joulupukkia! Olin ihan super iloinen ja pelasti kyllä koko päivän. Lisäksi vielä pari kertaa kävi itse Tarja Halonen minun kassallani ostoksilla, sain myydä uudelle kissalle kantokopan x) Oikein mukava päivä ja mukava Tarja :) 

Töistä on ollut ihan pakko kantaa kotiin parvekkeelle kukkia. Ei niitä vaan voi vastustaa. Vielä tosin pitää koittaa malttaa mieli, sillä suurin osa ei vielä tarkene öitä ulkona. Mutta narsissiruukku sekä muutama orvokki kotiutui amppelliin kevättä odottelemaan. Sitten kun säät tästä lämpenee, niin ainakin yrteille on katsottu paikka valmiiksi ja orvokkiamppeliin pitää kesemmällä istuttaa tomaatteja. Vielä kun löytäisin keijunmekko-amppelin jostain niin olisin aika happy :)





Töiden jälkeen kotona päätettiin tilta pizzaa :P Ja oli kyllä hyvää, parempaa pizzaa mitä laajasalosta sai. 

Onnille kävin vielä kengät ostamassa ettei tiellä pötköttelevät kivenmurikat satu tassuihin, mutta ei se vauhti ainakaan vielä ole lisääntynyt. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti