torstai 25. huhtikuuta 2013

Aurinkoinen päivä

Eilen suuntasin heti aamusta terveyskeskukseen piikille. En saanut edes aamupalaa syödä. Jonottelin siellä kolmenkymmenen muun kanssa. Tunnin jonotuksen jälkeen oli vielä kaksikymmentä ennen minua, joten oli pakko luovuttaa ja lähteä, jotta ehtisin vielä kallioon hammaslääkäriin. Nappasin Picnicistä patongin ja ison teen matkaan. 

Kirjastokin oli auennut sillä aikaa, kun jonottelin terveyskeskuksessa, joten piipahdin sinne nopeasti kirjat palauttamaan. Vaikutti tosi ihanalta paikalta. Melkein tuli haikea olo kun piti laajasalon ihana kirjasto jättää, mutta tämähän vaikuttaa vielä ihanammalta :) Pitää mennä paremmalla ajalla sinne tutustumaan :)) Olen ihan kirjastofriikki, rakastan kirjastoja sekä kirjakauppoja. Kirjojen hipelöinti on vaan niin kivaa, en voisi ikinä vaihtaa oikeaa kirjaa tablettiversioon. Never never.

 














Bussista hyppäsin pois vallilan kohdalla ja päätin mennä nauttimaan aamupalan vallilan keuruunpuistoon. Niin ihana paikka tuo vallilakin<3 Tykkään tosi paljon. Maksaisin melkein mitä vain, että sinne pääsisin asumaan. Kaikki tuntuu siellä niin idylliseltä ja turvalliselta, kun talot on aidattu aina valkoisella lauta-aidalla. Unohtaa täysin, miten lähellä Helsingin keskustaa todellisuudessa onkaan. Ihanasti paistoi aurinko, oli aivan loisto keksintö mennä sinne nauttimaan aamupala ja vaan fiilistelemään. 






 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti