perjantai 5. huhtikuuta 2013

Kodittomat

 

Eilen vietettiin kansainvälistä kodittomien eläintenpäivää, joten se saa olla tämän päivän aiheena vaikkakin on päivän myöhässä. Tosin eilenkin oli elukat aiheena :) Eläimet ja varsinkin löytöeläimet ovat TODELLA lähellä omaa <3 Olenkin päättänyt, että tästä lähtien kotiini tulee vain kotia tarvitsevia eläimiä. Tietenkin kasvatetut vastasyntyneet pennutkin tarvitsevat kotia, mutta jo elämää nähneet ja kodittomat osaavat arvostaa kodin lämpöä ja läheisyyttä. 

Eläimet ovat parasta elämässä ja niiltä saatu rakkaus on täysin lahjomatonta. On hienoa nähdä miten meidän metsästä löytynyt rescue-Jazz on kasvanut pienestä pennusta kohta vuoden ikäiseksi ja saanut aivan ihanan luonteen. On ollut hienoa huomata miten aran ja ihmisiä karttavan metsäkissan luottamuksen on voittanut itselleen.

Löytöeläinsivuja katsellessa tulee aina pahamieli ja tuota videotakin katsellessa alkaa itkettää, mutta silti kiusaan itseäni ja päädyn selailemaan näitä sivuja. Välillä tulee aina onnenhetkiä kun huomaa vuoden sivuilla kotia etsineen vihdoin päässeen omaan kotiin :) 

Haluaisin, että voisin toimia kotihoitaja kotia etsiville eläimille, mutta tällähetkellä on ymmärrettävä realiteetit että meillä on jo oma tiivis lauma, eikä uusia oikein mahdu. Jos joskus asuisin isossa maatalossa meillä olisi lauma kotia vailla olevia eläimiä. Nyt täytyy vain koittaa keksiä muita keinoja auttaa apua tarvitsevia. Kenties tallinnaan löytökoiria kuvaamaan? 

Täältä löytyy loistava juttu löytökoirista, joka pistää varmasti ajattelemaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti