maanantai 1. huhtikuuta 2013

Pääsiäsen viettoa

Jee nyt ollaan vihdoin uudessa kodissa! Eilen saatiin pikkutunneilla asennettua jopa netti ja pääsin nyt koneelle ja sivistyksen pariin. Aika huikeeta :) 

Muutto oli aika hermoja raastava. Palkatut muuttomiehet muutti meidän tavaroita hurjat kuusi ja puoli tuntia. Ei oltu ihan suunniteltu niin pitkään kestävää muuttoa, joten oma aikataulu meni ihan uusiksi. Kiireellä piti muuton jälkeen ajaa Keravalle vielä pakastimen hakuun ja viimeisillä voimilla raahata kotiin pakastin.



Aikamoisen sekasorron keskellä täällä on eletty viimeiset kaksi päivää ja tiedä vielä montako päivää tämän jälkeenkin. Laatikoista on puolet nyt tyhjennetty eli 20 kpl. Vielä olisi tyhjennettävä tiistaihin toinen mokoma. Nopeuttaisi huomattavasti kun tietäisi mihin niitä purkaisi. Vaikuttaa vähän siltä, että huonekalukaupoille pitää suunnata jossain välissä. 


Onneksi nyt on ollut näitä pääsiäspyhiä, eli meillä on monta päivää aikaa rauhassa purkaa tavaroita ja koittaa uudelleen sijottaa niitä. Ensimmäiseksi ateriksi nautittiin pääsiäisen kunniaksi kunnon pihviä punaviinikastekkeella kermaisten vuohenjuustoperunoiden ja kasvisten kera. Hyvvää oli vaikka suurin osa tuli pakasteesta, mutta sallittakoon tämän muuton vuoksi. Hyvä, että onnistuin löytämään laatikosta edes tarvittavia vuokia ja haarukoita ja veitsiä sekä saatiin pöytä kasattua. Muutaman lampaankin onnistuin kaivamaan laatikoista pääsiäskoristeeksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti