keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Poikien reviirillä



Päivät alkavat olla kokoajan valoisampia  ja samaan aikaan parveke alkaa näyttää ihan liian valkoiselta ja valjulta. Parvekelaseista huolimatta talvella parvekkeella ei hirveästi oleilla kylmyydestä johtuen, joten viimeisinä kuukausina siihen ei ole tullut paljoa panostettua. Parveke on saanut toimia lähinnä kissapoikien omana reviirinä. Auringon paisteessa huomaa kaikki pienten nenien jäljet, joita uteliaat kissat ovat saaneet aikaan. Ikkunat kaipaavat kipeästi pesua, tosin pian ne täyttyvät taas pienistä nenistä. 


Syksylläkin laiskotti eikä tullut ostettua sinne kaalin kaalia. Ikeasta ostettu muovikuusi on ainoa mikä tuo parvekkeelle vähän eloa.Nyt sekin tosin pitäisi sieltä korjata pois muiden joulukoristeiden kanssa.

Tekisi niin kovasti mieli tehdä partsille jotain. Alkaa suunnittelemaan kesän istutuksia ja iskeä siemenet multaan itämään ja odottaa kevään tuloa. Sitä ennen saadaan kuitenkin nauttia narsisseista ja helmililjoista. Toivottavasti niitä jo pian tulisi lähikauppaan ja pääsisi parveketta niillä somistamaan. Viime keväänä sai seurata omien sipulikukkien kasvamista, mutta syksyllä ei jostain syystä tullut laitettua omia kukkasipuleita kellariin kasvamaan. Voi pöh :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti