torstai 17. tammikuuta 2013

Kirppistelyä

Meidän lähiostarilta löytyy aivan ihana kirppis, mistä löytyy välillä ihania super löytöjä. Riippuu tietenkin mitä etsii, minä hamstraan kotiin kaikkea vanhaa. Aluksi en aina edes tiedä mitä löydöilläni tekisin, mutta kannattaahan ne silti talteen ostaa niin voi myöhemmin kehitellä jotain kivaa. Pidän nykyään melkein enemmän kirppistelystä kuin isoissa tavarataloissa pyörimisestä. Kirppiksillä kiehtoo se, ettei ikinä voi tietää mitä tulee vastaan. Sisäinen aarteenmetsästäjä minussa herää. Voi sitä onnea kun löytää jonkin oikein helmen :) Ja yleensä kirppistelyyn saa menemään paljon vähemmän rahaa sen lisäksi että se on vieläpä ekologistakin. Eli ihan huippista! Koska kirppis on ruokakaupan vieressä tulee sinne poikettua useasti etsimään ihanuuksia, mutta samalla myös kiikutettua kaikki turha kotoa pois.

Uusimat ostokset:
  • Arabian vanha lautanen 5€
  • Maljakko 0,5€
  • kuva: http://www.skonahem.com/
  • Lasipurkki 0,75€
Eli ei siis ihan huuurjan kallista, ja tulin vielä huurjan onnelliseksi näistä:)

Arabian lautasen ostoa pähkäilin hetken, kun se oli muihin ostoksiin nähden "arvokas", mutta tiesin että jos en nyt sitä osta niin tulisin katumaan. Tällaisia koira-aiheisia lautasia tulee harvoin vastaan ja tiedän jo mitä meinaan sillä tulevaisuudessa tehdä. Haaveilen nimittäin tällaisesta kentien joidenkin mielestä mummolatyylisestä lautasseinästä.
Vanha täkki

Lasipurkista tulee täydellinen pesä spagetille.
Kirppikselle jäi vielä yksi aivan ihana vanha täkki. Se on muuten samanlainen kuin kotona jo oleva täkki, mutta se olisi ollut vielä ihanammän värinen, sellainen persikkainen kun nykyinen on enemmän oranssi. Harmi vaan, että täkissä oli useita tahroja joten jouduin ihanuuden jättämään. Jos tahrat ei ole tähän mennessä lähteneet niin tuskinpa ne siitä lähteekään. Vai olisikohan? Nykyään kun on vaikka mitä tahranpoistoaineita..    

Jazz kurkkii kukkien lomasta
Maljakkoa olen itseasiassa katsellut jo useamman kuukauden, mutta jostain syystä se ei ole lähtenyt matkaani. Kuitenkin sen yksinkertainen ajaton muoto ja kaunis vaaleansininen väri viehätti minua kovasti, ja ajattelin nyt napata sen vihdoin matkaani kun kukaan muukaan ei ole sitä huolinut. Ja onneksi otin, sekin on vallan hurmaama. Maljakko pääsi heti käyttöön kun ostin siihen kevään ensimmäiset tulppaanit harmautta piristämään. Toimii!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti