perjantai 18. tammikuuta 2013

Aamu



Postiluukkuun kolahti tänään aamuyöstä ensimmäinen tabloid hesari. Lehti on vajaat pari viikkoa ilmestynyt uudessa koossa ja mekin päätettiin ottaa se kuukaudeksi kokeiluun. Katsotaan nyt josko sitä ehtisi lukea. Ensimmäisen aamun jälkeen voin ainakin itse todeta, että tykkään. Paljon kätevämpi tuo uusi tabloid koko. Ennen jäin mieluummin uutispimentoon kun tartuin siihen vanhaan jättisuureen lehteen, jota oli ärsyttävä taitella. Nyt sitäpaitsi mahtuu kaksikin ihmistä lukemaan hyvin lehteä, kun yksi lukija ei enää vie koko pöytätilaa.


Aamulla mittari näytti -17 astetta pakkasta, joten aamulenkin jälkeen oli ihana palata kuuman teekupin ääreen ja lukea maailmanmenosta kaikessa rauhassa. Kissapojatkin päättivät tulla aamupesulle lehden ääreen. 

Onnin leikkauksesta on nyt kulunut muutama päivä ja poika alkaa olla taas oma itsensä. Tassuttelu maistuu ulkona ja kotona nakki on oma naurava itsensä. Maha tosin on muuttunut kokonaan tummanpunaiseksi mustelmista ja huolehtiva emo onkin vaihtanut sähköpostia eläinlääkärin kanssa. Lääkäri vakuutti, että kyseessä on vain tosi isot mustelmat, joita ollaan sitten koitettu ehkäistä pakastepusseilla.


Onni taas pirteänä
Onni leikkauksen jälkeen lääketokkurassa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti