perjantai 25. tammikuuta 2013

Hömpöttelyä

Taas on perjantai! Aamupäivä on laitettu kotia kuntoon ja siivottu viikonloppua varten. Paljon mukavampi aloittaa viikonlopun viettokin puhtaassa kodissa. Kissapojat ovat pitäneet omia aika-ajoja koko aamun ja pinkoneet  kovaa vauhtia ohi niin että suhina vaan käy. (+ kaadettu yksi teekuppi sanomalehdelle)

Illalla on tarkoitus lähteä entisen työkaverin kanssa kaupunkiin ja viettää pitkästä aikaa tyttöjen iltaa. Ihanaa! Löysin kaupasta uusia kynsitarroja, jotka korvaavat siis kynsilakat ja ajattelin illan kunniaksi kokeilla niitä.

Tarrat oli kätevä laittaa; puhtaalle kynnelle vain kiinnitettiin tarra ja kynnenkärjessä tarra taitetaan. Lopuksi ylimääräinen tarra viilataan pois. Itsellä ylimääräistä jäi melkein puoli tarraa, joten pituutta siis riittää. Ongelmana olikin leveys kun tarrat olivat tietenkin tietyn mallisia ja isoimpiin kynsiin tarkoitetut tarrat olivat liian isoja ja monet pienemmät leveydeltään liian kaposia. Lisäksi tarrat ovat niin paksuja, että niitä on ihan mahdoton saada kynsiin ilman ryppyjä. Mutta näillä mennään ja eiköhän tässä ihan sopivasti blingblingiä ole illaksi :) Loreal lupaa kynsitarrojen kestävän jopa 10 päivää. Saa nähdä miten näiden käy. Hintaa tarroilla oli noin 10€ eli siis parhaimmillaan 1€/ päivä. Luultavasti omat kokeilut jää näihin yksiin tarroihin. Käteviähän nämä on kun laittaminen on todella nopeaa eikä kynsien kuivumistakaan tarvitse odottaa, joten kynsitarrat voi laittaa vaikka matkalla jos on kova kiirus. Omat kynnet totteli nimeä Poudre D´or.

Tarrakynnet

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti