sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Lepopäivä


Ihana sunnuntai. Saa luvan kanssa nukkua pitkään jos nukuttaa, lukea lehteä monta tuntia ja juoda monta kuppia höyryävää teetä. Ajattelin selvitä tänään pitkälle lenkille Onnin kanssa, mutta muuten torkkua pienten velikultien kanssa, eihän niitä vaan voi vastustaa. Kissat ovat mitä mainioimpia stressinpoistajia. Kun ne käpertyy viereen ja alkaa tasainen kehräys kuulumaan niin väkisin siinä itsekin nukahtaa, vaikka tarkotus olisi ollut ihan muuta. 


Eilen ajauduttiin jotenkin ihan vahingossa ulos syömään. Nälkä oli niin kova, että näköä haittas eikä hirveesti jaksettu nirsoilla. Ainoa kriteeri oli, että melutaso ei saanut olla liian kova ja sen vuoksi pitikin parista paikasta ovella kääntyä. Dagen efter ruuaksi päädyttiin sitten syömään SFC:hen, eli Southern fried chikenin buffettiin, josta löytyi pannupitsaa, keittoa ja salaattia. Pannupitsat oli hyviä. Päivän keittona oli linssikeittoa, jota päätin maistaa, sillä viimeksi söin linssikeittoa emolla jouluna ja oli niin hyvää. NAM! Tämä linssikeitto puolestaan oli aivan kammottavaa. Linssikeitto maistui enemmän hernekeitolta, joten jos olisi kerrottu sen olevan hernekeittoa niin olisin pitänyt sitä ihan hyvänä hernarina. Mutta en hyvänä linssikeittona. Emo hyvä, jos luet tämän niin pistä lapselle linssikeiton ohje tulemaan :) 

Oli niin kova nälkä, että pitsoja ei tullut pahemmin kuvattua. Tässä kaikki mitä jäi jäljelle :P Onneksi loppuviikko oli syöty vain salaattia kotona niin ei tullut niin huono-omatunto.
Puolivuotiaasta Jazzista on kasvanut jo iso poika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti