torstai 24. tammikuuta 2013

Lukutuulella

Viime päivät olen lueskellut tätä ihanaa kirjaa, Talven taikaa. Kirjassa on paljon kauniita ja inspiroivia kuvia. Siinä on 100  ideaa ohjeineen ja ne on jaettu syksyn ajasta joulun kautta kevääseen. Joulun alla pyörittelin tätä kirjaa useampaan otteeseen kirjakaupoissa ja pähkäilin sen ostoa, mutta tarkanmarkan marttana päätin tilata sen kirjastosta. Yksi isoin syy siihen etten ostanut omaa kirjaa oli koko, siis kirja on aivan valtava. Se on minusta yksi aika iso miinus tässä kirjassa, sillä sitä oli hankala lukea eikä se olisi mahtunut kirjahyllyyn, jos olisin sen omaksi halunut ostaa.

Lisäksi täytyy sanoa että ohjeet oli aika huonosti tehny omaan makuun. Monesti ideat kuvineen oli eri sivuilla ohjeiden kanssa ja ohjeetkin oli tehty "tarinan" muotoon, kun itse pidän selkeistä ohjeista :D Tämä saattaa kyllä johtua siitä, että itse tein lopputyön luonnonmateriaalien käytöstä ja omasta mielestäni sen ohjeet oli paljon parempia kuin tässä kirjassa kranssien ja vastaavien luonnontuotteiden ohjeet, mutta ehkä olen vain liian tarkka. Jospa tästä kirjasta on paljon iloa niille, jotka eivät ennestään ole tehneet omia kransseja ja innostuisivat nyt niitä askartelemaan.

Inspiraatiokuvat ja vierailut toisiin kauniisiin puutaloihin oli varmasti parasta antia tässä kirjassa. Vähän teksi oli omaan makuun liian imelää ja hempeää, mutta siitäkin huolimatta meinaan tilata myös muut Ilona Pietiläisen kirjat kirjastosta. Koti lehvistön varjossa on seuraavaksi luettavien listalla :)Kaiken kaikkiaan kirjasta jäi kaksipiippuiset tunnelmat, tykkään ja en tykkääkään.

                  Ihania inspiroivia kuvia kirjasta



2 kommenttia: