lauantai 20. kesäkuuta 2015

Pihlajasaaren juhannus

Täytyy kyllä todeta, että tällaista juhannusta en osannut odottaa! Kuvittelin edellisvuosien tapaan kaatosadetta, paljon hyttysiä ja hyytävää kylmyyttä. Mutta sainkin ihanan täydellisen juhannussään. Voisin pistää samanlaisen juhannusaaton tilaukseen ensivuodellekin.



Juhannus menee jälleen kerran täällä Helsingissä. Näitä eläimiä kun on kertynyt, niin ei kovin kauas voi lähteä, joten jotain kivaa on kehiteltävä täällä kotikulmilla. Koko Game of Thronesin vitos kausi oli hankittu kylmää ja märkää juhannusta silmälläpitäen. Kävi kuitenkin niin, että sade ja kylmyys kaikkosivat jonnekin ja päätettiin lähteä katsastamaan Pihlajasaaren juhannus. Itse kun en ole aikaisemmin koko Pihlajasaaressa käynyt. 

 

Olimme jonottamassa Merisatamassa vesibussia Pihlajasaareen kahdeksan jälkeen. Kokko sytytettiin yhdeksältä. Monta kymmentä muutakin ihmistä oli päättänyt lähteä samaan aikaan kuin mekin, joten saimme odottaa kaksi lauttaa ennen kuin mahduimme itse mukaan. Onneksi juhannuksen kunniaksi lautat kulkivat vartin välein. Itse vesibussi kyyti kustansi kuusi euroa, ei paha sillä se sisälsi meno-ja paluukuljetuksen. 
 

Selvisimme Pihlajasaareen juuri yhdeksäksi, kun kokkoa alettiin sytyttämään. Paljon oli ihmisiä löytänyt saarelle, mutta kumman rauhallinen meininki oli silti. Kukaan ei örveltänyt, vaan nautittiin hyvästä säästä, juomasta ja monet myös grillasivat. 


Pihlajasaari oli aivan ihana kokemus! Aion ehdottomasti mennä sinne vielä tänä kesänä uudelleen piknikille. Aurinko oli jo laskenut kun hyppäsimme jälleen veneen kyytiin. Taivas oli muuttunut jo illan usvaan. Oli ihana katsella kannelta öistä Helsinkiä. Oli taianomainen fiilis.


























Tänään juhannuspäivänä sää on taas harmaa ja sateinen. Onneksi eilen sai purkitettua talteen edes osan eilisestä tunnelmasta, joten eilisestä auringosta voi nauttia näiden kuvien myötä :) 
 
Hyvää juhannusta!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti