maanantai 1. heinäkuuta 2013

ALEALELALELALEALEALELALE


Heti juhannuksen jälkeen alkoi taas mahtava ale-rumba. Lähes joka kaupassa on jos jonkinmoiset alennusmyynnit menossa. Osassa oltiin aloitettu jo ennen juhannustakin. Itselleni soin yhden päivän alennusmyynneissä juoksemiseen, mutta kovin paljon ei alennusmyynneistä siltikään matkaan lähtenyt. Periteisesti suurin osa mitä ostin oli niitä ei-alennettuja-tuotteita. Tyypillistä.

-70 %:lla sain ostettua itselleni kolme mekkoa sekä yhden huivin. Kaksi mekoista on samanlaiset, mutta eri väriset. Toinen on perus pikkumusta ja toinen kesäisen koralli. Mekot on tosi simppelit, joten koruilla ja muilla asusteilla niitä on kätevä muunnella tilanteiden mukaan. Tykkään kaikista tosi kovasti ja kaikille on käyttöä tiedossa. Ei siis pelkkää kaapintäytettä, vaan puolet ostoksista on ollut jo kovassa käytössä :))














 


Sitten niihin ei alennus- tuotteisiin. Eli uusimmasta lempparishoppailu paikastani K-Raudasta ostin ihanan maljakon, jota olin jo pidempään ihastellut. Se muistuttaa hauskasti juuttisäkkiä. Lisäksi ostin pari lyhtyä, jotka ajattelin laittaa syksyllä parvekkeelle roikkumaan. Siihen asti ne saavat ihastuttaa keittiön ja makkarin ikkunoissa. Onneksi on taas koko viikonloppu paiskittu töitä, ettei ole pelkkää rahanmenoa tämä x) Töistä kannoin kotiin pari punttia kauniita ruusuja, jotka pääsivät heti koeajamaan uuden maljakon.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti