sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Piristysruiske

Viikonloppu on kohta taas hurahtanut ohi. Ollaan oltu elukoiden kanssa ihan nelisteen kotona eikä oikeen tehty mitään viksua. Ei olla jaksettu stressata mistään. Lueskeltu ja tuijotettu MTV:n viikonloppu maratooneja. Fidan kirpparilla kiersin metsästämässä olkkariin kirjoituspöytää vanhan tilalle, mutta eipähän löytynyt. Melkein koskaan ei tosin löydy sitä mitä etsii. Mukaan tarttui kuitenkin muuta mukavaa. Ihana auringon keltainen täkki, joka tuoksuu mökiltä. Samanlainen täkki, kuin mikä meillä jo on, mutta eri värinen. Rakastan noita vanhoja täkkejä. Veikkaan, että siinä näkee mitä parhaimpia päiväunia. Lisäksi keltainen kulho leipomiseen. Tuo kulho oli Ihan Pakko saada, sillä siitä tuli lapsuus mieleen. Pienenä ja vähän isompanakin käytin leivontaan kotona tuommoista punaista isompaa kulhoa. Eikä naarmut ja kuhmut haittaa ollenkaan, ne tuovat siihen vaan enemmän luonnetta ja karismaa :) Lisäksi tuollainen hauska peltipurkki. Olen jo pitkään etsinyt sellaista, mutta aina tähän mennessä ovat olleet huonokuntoisia ja kalliita. Ja tämä oli aivan priima. Pääsi keittiöön kanelitankoja varastoimaan :) Kaikki nämä pikkurahalla ja tietenkin tarpeeseen :)Tuo keltainen mukavasti piristää kotona arkea kuin aurinko =)
















Kummasti piristi myös päivää lenkillä vastaan tullut minipossu. En kyllä ollut uskoa silmiäni, kun katsoin että possu tulee hihnassa vastaan. Mutta kyllä, kärsä sillä oli ja saparo. Possu se oli! Ja miten ne tykkäsivät Onnin kanssa toisistaan. Veikeä possu heilutti saparoa. Pitää varmaan seuraavaksi alkaa miettimään Onnille possukaveria <3

1 kommentti:

  1. Noissa purkeissa myytiin 70-luvulla Makao-kaakaota. Hauska löyty tuo keltainen kulho myöskin. Valmistusnimi taisi olla Fineli.

    VastaaPoista