lauantai 13. heinäkuuta 2013

Puoli kiloa päivässä


Välillä tuntuu, että on ihan mahdotonta syödä tuo puoli kiloa vihanneksia/hedelmiä. Näin kesällä, kun on ihania mansikoita, mustikoita, persikoita ja nektariineja tulee hedelmiä ja marjoja syötyä huomattavasti enemmän. Viime kesänä mustikoita tuli poimittua niin paljon, että niitä riittää vieläkin. Tulee kiire käyttää entiset pois uuden mustikkasadon tieltä. Tässä yhden päivän vihannes/hedelmä/marjasaalis :)

Aamupalaksi nautin luonnonjugurttia myslin ja viime vuotisten mustikoiden kera, sekä lasillisen appelsiinimehua.  Illalla katsottiin Moonride Kingdom- leffa. Enpä muista milloin viimeksi olisin katsonut jotain vastaavaa, sen verran erikoinen se oli, mutta hyvällä tavalla :) Leffan seuraksi pilkottiin kasa porkkanoita, paprikoita ja kurkkua sekä ruissipsejä + dippiä. Nam nam =P 

Päivällä meillä syötiin intialaista keittoa naanin kera. Jälkkäriksi olin sekoittanut helpon mangolassin. Niin helppoa ja herkullista :)) 

Mangolassi
(kannullinen)
  • tlk mangoviipaleita
  • 1 dl appelsiinimehua
  • n. 1/2 tlk maustamatonta jugurttia
Kaada mangoviipaleet kannun pohjalle ja soseuta ne sauvasekoittimella. Lisää mehu ja jugurtti ja sekoita kaikki sekaisin. Tarjoillaan viileänä :)  






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti