perjantai 5. heinäkuuta 2013

Hyvä päivä

Taas perjantai! Miten äkkiä viikko aina vierähtääkään. Taas päästiin viikonlopun viettoon :) Viikonloppuna onkin tulossa emo kylään vihdoin ja viimein. Kaikkea mukavaa tekemistä tiedossa :)) 

Tällä viikolla on tapahtunut muitakin mukavia juttuja. Päätin pistää tekstiviestin telkkarissa mainostettuun arvontaan ja heti pamahti viideksi kuukaudeksi Kaunes ja terveys- lehti, ja vain viidellä eurolla. Ja mikä parasta arpojen tuotot menee Turun eläinsuojeluyhdistykselle eli super hyvään tarkoitukseen! 
Onnenpeliä vaan kaikki pelaamaan :)

Ja kaiken huippu oli kun postiluukusta tipahti kirje Metropolialta. Kirje oli aika paksu, joten en meinannut pysyä nahoissani sitä avatessa. Ja niin siinä kävi, että pääsykokeisiin luku kannatti ja tämä tyyppi pääsi opiskelemaan! Kylläpä olen iloinen! Seuraavat kolme ja puoli vuotta opiskellaan ja sitten pitäisi valmistua vanhustyön ammattilaiseksi eli geronomiksi. So happy! Vähän kyllä jo jänskättää, mitä kaikkea se tuo tullessaan. Onneksi pääsin sisään, sillä salaa olen jo alkanut varastoimaan itselleni vihkoja ja muita kansioita yms. alennusmyynneistä x) 

Kumma mitenkä elämä vie. Hetki sitten olin työttömänä enkä tiennyt mitä kummaa tekisin elämälläni. Nyt kotona odotti työsopimus allekirjoitusta vaille vakituiseen työpaikkaan ja sitten sainkin opiskelupaikan sinne, minne olin aina haaveillut. Kaksi hyvää vaihtoehtoa samaan aikaan. Työpaikka ja opiskelupaikka, ei sillä valinta oli täysin selvä. Hymyilyttää. Mutta huonoinpinakin päivinä koitan muistaa, että elämä kantaa. Turha stressata liikaa tulevaa, sillä asioilla on tapana kääntyä hyväksi :) 


Tässä yksi tämän hetkisistä lemppareistani. Ihan parasta kesämusaa




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti