torstai 18. heinäkuuta 2013

Habanero

Jamien pottujen seuraksi ostettua savulohta jäi yli, joten päätettiin pyöräyttää uuniperunoita ja tehdä lopusta lohesta niille täyte. Hieno idea. Yhtä loistava idea oli keksiä hyötykäyttöä itsekasvatetuille habaneroille. Sato alkaa valmistua kovaa vauhtia, joten päätettiin silputa yksi ja lisätä lohitäytteen sekaan. Huono idea! Habanero oli niin tulista, että ihan itketti. Onneksi oltiin viisaina otettu edes siemenet niistä pois. Olin ajatellut perunoiden kanssa nauttia lempeästä lohitäytteestä, mutta mitä vielä. Pakko oli vaihtaa vissy maitoon, jotta sai poltteen hellittämään edes hetkeksi. Tästä ainakin oppi sen, että hotteja ovat nuo omat habanerot, joita on rakkaudella viljelty <3 Tällaiseen sateiseen ja harmaaseen päivään ne tuovat kyllä mukavaa lämpöä :) Saas nähdä miten tulisia ovat ne puikulat chilit, jotka vielä kasvavat kovaa vauhtia parvekkeella :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti