keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Maatuskaa mä metsästän


Aamulla kello soi varhain, mutta silti olo oli mitä pirtein sillä tiedossa oli kaikkea kivaa. Tänään mentäisiin Iidan kanssa Tallinnaan! Tiedossa oli nopsa päiväreissu, Tallinnassa vajaa neljä tuntia aikaa vaellella. 


Treffattiin kivimiesten luona ja siitä suunnattiin ratikalla satamaan. Puoli kahdeltatoista laiva starttasi Tallinnaa kohti. Hirveästi ihmisiä. Päätettiin nauttia raikkaasta ilmasta ja istuttiin kannella melkein koko menomatka höpötellen. Sää oli koko päivän nimenomaan raikas, muttei todellakaan kaunis. Aurinkoa ei näkynyt ennusteista huolimatta missään vaiheessa. Ihan pilvessä mentiin. Syötiin myös hyvin kannella. Toosi iso kanakori halvalla =P





Jekun ja Jazzin näköiset maatuskat







 











Tallinnan päässä hypättiin heti bussilla Viru-keskukseen, jossa käytiin pikaisesti pyörähtämässä. Sieltä suunnattiin tutkimaan vanhaa kaupunkia. Matkaseuralaiselle metsästettiin täydellistä maatuskaa ja itselleni ostin pellavaisen tyynynpäällisen, joka oli pakko saada kun kissa näyttää meidän Jazzilta :) Välillä lepuutettiin jalkoja terassilla siideriä nauttien. Loput ostokset vielä satamasta ja neljä tuntia olikin siinä! Hyvässä seurassa aika rientää ihan siivillä. Onneksi oltiin varattu buffetti etukäteen, sillä se oli meno- ja tulomatkalla loppuunmyyty. Jonotettiin buffetissa ikuisuus ja syötiin itsemme liian täyteen. 

Buffetista suunnattiin suoraan vielä tekemään viimeiset ostokset taxfreehen. Muille tuli osteltua juomia, itselle löysin pitkään kuolaamani kookoksen tuoksuisen hajuveden <3 Hyvä plään mennä syönnin jälkeen ostoksille, niin ei tehnyt mieli ostaa mitään syötävää x) 

Haettiin illalla vielä Onni takaisin kotiin.  Loppujen lopuksi selvisin kaikkien monien tuliaisten kanssa ehjänä, mutta erittäin likaisena ja väsyneenä.

                      Omat tuliaiset:
Panos Emporio  Coco sun

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti